Forside > Personligheter > Ingvild Wedaa Tennfjord

Ingvild Wedaa Tennfjord

Ingvild Wedaa Tennfjord er journalist og kåsør. Hun er kjent for sine reportasjer i intervjuserien På Tomannshånd i Magasinet i Dagbladet og sine kåserier i Norgesglasset i NRK P1

Med bortimot 52 dybdeintervjuer i året har Ingvild bygd seg opp et renommé som en av Norges fremste unge autoriteter innen portrettintervjuer og intervjuteknikk. I 2006 fikk Ingvild Hestenesprisen nettopp for god portrettjournalistikk.

Det siste året har Ingvilds blogg "Tennfjord’s Blog" fått mye oppmerksomhet. Det skyldes først og fremt hennes bruk av humoristiske filmklipp med kåserier om journalistyrket og tips om hvordan å takle dette yrkets mange utfordringer under temaer som f.eks "Slik får du jobb i media" og "Bli bedre! Bli smartere!".

Ingvild tar utgangspunkt i sin erfaring som journalist i sine forelesninger om intervjuteknikk, portrettintervjuer og hvordan man får mennesker til å åpne seg.

I tillegg til å være foreleser er Ingvild ypperlig som konferansier eller moderator for paneldebatter, som hun leder med humor og glimt i øyet, uten å ta fokus bort fra det faglige innholdet.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap