Forside > Personligheter > Kjell Terje Ringdal

Kjell Terje Ringdal

Retorikk: Kunsten å overbevise
Lær deg hvordan du kan bli bedre til å argumentere, bli klarere når du kommuniserer – og forstå hva som egentlig skjedde når du selv lot deg overbevise av noen eller noe.

Ringdal snakker med stor entusiasme og humør om hvordan du med enkle grep kan bli langt bedre til å få orden på både tanker, tekst og overbevisning. Klarhet, tydelighet og effekt er sentrale begreper. I foredraget får du se eksempler på vellykket retorikk; de vi klapper for, rødmer over – og de vi grøsser av…

Alle som kommuniserer trenger kunnskap om retorikk; selgere, politikere, offentlig sektor, lærere – og ledere.

Et foredrag med Ringdal gir deg rask forståelse for kunsten å overbevise andre – og hvordan du kan bli en bedre utgave av deg selv når du skal flytte dine egne tanker, selge en ide – eller bli en bedre leder.

Han har jobbet i NRK, er høyskolelektor på Markedshøyskolen i Oslo, skrevet boka "Kunsten å overbevise"- og vært frittalende intervjuobjekt i mange år om politikk, samfunn og amerikansk politikk.

Han er også leder for de årlige Washingtonseminarer som gjennom 13 år har fraktet norske politikere og journalister til USA for å lære om amerikansk retorikk og politikk.

I foredraget lærer du også hvordan du kan forberede en tale på ti sekunder. Det er helt sant!

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap