Elle McPhearson

Elle McPhearson

Gjennom sin tjuefemårige karriere har Elle Macpherson vært en fremtredende person innen mote, film, TV og i forretningsverdenen. Karrieren hennes begynte i 1982 med en reklamefilm på TV for TAB cola som gjorde henne berømt som fotomodell som den ´typiske nabojenta´ fra Australia. I 1986 ble hun presentert i Time magazine som The Big Elle i et hovedoppslag om hennes karriere. Elle kom så på rekordmange førstesider av Sports Illustrateds Annual Swimsuit Editions, og hun hadde egne kalendere i 1992, 1993 og 1994 som ble bestselgere over hele verdenen. Hun brukte denne fremgangen til å produsere ‘Your Personal Best The Body’, en workoutvideo som ble kåret til årets beste av Billboard magazine i 1995.

Før hun begynte på sin forretningskarriere var hun skuespiller i to år, og spillte i ti filmer - den første var Woody Allens "Alice". I 1993 spilte hun hovedrollen i Siren mot Hugh Grant og Sam Neil, filmen ble produsert av Miramax som etterpå tilbød Elle en to-års multi-mediakontrakt med Miramax Films. I 1995 spilte Elle sammen med Sarah Jessica Parker i Eric Schaeffers romantiske komedie "If Lucy Fell". Hun spilte rollen som Blanch Ingram i Franco Zefferellis "Jane Eyre" og fikk spille mot Jeff Bridges og Barbara Streisand i "The Mirror Has Two Faces". Så spilte hun i Joel Schumachers "Batman & Robin" sammen med George Clooney og i "The Edge" mot Anthony Hopkins og Alec Baldwin.

Men hun fant raskt ut at hennes egentlige interesse var forretninger, hvor hun kunne dra fordel av navnet og den imagen hun hadde bygget opp og utviklet gjennom årene som fotomodell for publikasjoner som Vogue og Elle. I 1989 så hun en mulighet til å skape en linje med dameundertøy under navnet Elle Macpherson og i 1990 ble Elle Macpherson Intimates lansert i Australia og New Zealand. I dag anses Elle Macpherson Intimates som et av mest berømte varemerkene innen mote-undertøy på alle markeder.
Nylig ble Elle oppnevnt som styremedlem i Hot Tuna Surf og har der ansvaret for design, administrasjon og strategi. Hun har vunnet flere priser, inkludert Fig Leaves Entrepreneur of the Year-prisen, Glamour Magazine Style Icon-prisen og Elle Magazine International Style Icon-prisen. Elle var ambassadør for Fashion Targets Breast Cancer 2004 for Breakthrough for Breast Cancer Campaign UK og ambassadør for UNICEFs UK Baby Friendly Initiative i 2005.
For øyeblikket er hun europeisk ambassadør for RED, et initiativ startet av Bono og Bobby Shriver for å samle inn penger og øke oppmerksomheten rundt Global Fund.

Elle er en utrolig fremgangsrik forretningskvinne og snakker med sjarm, intellekt og talent om sin fantastiske livshistorie, forretningssuksess og motivasjon.

Elle McPhearson

Elle McPhearson

Forelesere som etterlater publikummet ekstra klokt

Organisasjon

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2