Forside > Personligheter > Mia Törnblom

Mia Törnblom

Forfatter og foreleser

Mia Törnblom har i mange år vært en av Nordens mest ettertraktede forelesere og forfattere. I 2012 ble Mia utnevnt til Årets taler, Kvinne.

For og lykkes med vårt personlige lederskap trenger de fleste av oss metoder og verktøy for å trene opp vår indre trygghet, få forståelse og kunnskap om motivasjon og grunnleggende insikter om kommunikasjon og den vanskelige samtalen. Vi trenger metoder for å se vår egen del i alle situasjoner, relasjoner og konflikter for slik å ta vårt eget ansvar. Vi trenger metoder for refleksjon, slik at vi når de målene vi ønsker nå.

Mias mål med hver enkelt forelesninger å gi mot, inspirasjon og samtidig vise at forandring er mulig. Hun gir enkle verktøy for å trene opp selvfølelsen, ettersom selvfølelsen er ferskvare på lik linje med kondisjonen. Hun viser hvordan våre tankemønstre og ubevisste reaksjoner påvirker hvordan vi har det, hva vi gjør og hva vi oppnår - og hva vi kan gjøre for å endre på det.

For mer enn 15 år siden holdt Mia Törnblom sin første forelesningen om viktigheten av å ha en god selvfølelse. Å forelese er noe av det morsomste hun vet. Siden den gang har hun skrevet flere bøker og holdt et hundretalls kurs, forelesninger og opplæring i emnet personlig utvikling.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap