Peter Siljerud
Fotograf: Anders G Warne

Peter Siljerud

Din guide til framtiden

Sivilingeniøren som ble framtidsforsker og dessuten utdannet innen AI. På fritiden bygger han nøytrale nettverk og laborerer med deep learning.

Peter Siljerud er en trendspaner som foreleser om framtid og omverdenanalyse. Det handler til dels om å støtte bedrifter i deres omverdenovervåking og dels å finne framgangsrike veier framover. Han foreleser blant annet om Generation Y, samfunnet i transformasjon, digitalisering, framtidens media, reklame, kommunikasjon, internettrender, IT & teknikk, artifisiell intelligens og nye forretningsmuligheter.

Han er en erfaren og internasjonal etterspurt prosessleder, kursholder og foredragsholder. Tidligere arbeidet han som framtidsstrateg på Kairos Future og overvåksanalytiker på Intel.

Artifisiell intelligens, AI, holder på å forandre alt. Sannsynligvis ser vi nå det mest dramatiske teknologiskiftet vi har sett under de siste førti årene. Det er vanskelig å finne en bransje som AI ikke kommer til å påvirke. Som en konsekvens av dette må organisasjoner og bedrifter bedre forstå dette sentrale skiftet. De som er tidlig ute kan som vanlig få et forsprang på de andre.

Peter har tatt fram et rykende hett foredrag for å forklare hva som skjer med dette komplekse området på en lett begripelig måte. Problemstillingene som tas opp er;

  • Hvorfor slår AI gjennom akkurat nå?
  • Hvilke inspirerende eksempler finnes det innen ulike bransjer?
  • Hva innebærer AI egentlig?
  • Hvilke muligheter og trusler finnes det?
  • Hvordan kan dere forberede dere for å møte dette skiftet?

Planlegger dere en kick-off, konferanse eller et kundearrangement har dere nå sjansen til å ta del av det seneste innen dette høyst interessante tema. Det er på tide å ta steget inn i framtiden - det er på tide å forstå AI.

Peter Siljerud har tidligere hatt oppdrag for Nordea, ICA, Teracom, Intel, SPP og mange flere.

Pressebilder

Peter Siljerud

Peter Siljerud

Fotograf: Anders G Warne

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2