Svein Tore Bergestuen

Svein Tore Bergestuen

Svein Tore Bergestuen er kommunikasjonsrådgiver, forfatter og foredragsholder. I 25 år har han jobbet med ledelse, kommunikasjon og journalistikk.

Svein Tore leverer oppdrag som både foredragsholder, konferansier og moderator med faglig tyngde, seriøsitet og humor. Å stille relevante spørsmål krever erfaring. Å gjøre gode intervjuer krever en metodisk tilnærming. Å lede store fagdebatter krever forberedelse, evne til å improvisere og en unik tilstedeværelse.

Han er blant landets ledende medietrenere og som foredragsholder prater han engasjert om god kommunikasjon og vekten av å bli bedre på dette. Svein Tore Bergstuen har drevet rådgivning for offentlige og private virksomheter, politiske partier og organisasjoner.

Svein Tore Bergestuen holder foredrag om mediekunnskap, formidling og intervjuteknikk. Han har ledet flere tusen debatter som tidligere journalist og programleder, og er en populær konferansier og moderator.

Tidligere kunder om Svein Tore Bergestuen:

Svein Tore Bergestuen som programleder er svært tydelig, konkret og evner å involvere sitt publikum. Hans innsikt og verbale fortrinn kombinert med en dæsj galskap og humor sørger for en komplett leder av ditt arrangement.


- Kristian Kirkvaag, kreativ leder produksjon & utvikling, Gyro

.

Svein Tore Bergestuen ledet Virkekonferansen 2012 med over 750 deltagere og over 40 gjester på en rund scene. De mange panelene ble ledet med sikker hånd. Hans dype politiske innsikt kombinert med forståelse for business var en av suksessfaktorene for konferansen. Det er alltid en fryd å samarbeide med Svein Tore fordi han gjør et meget godt forarbeid. Vi skal samarbeide med ham igjen på Virkekonferansen 2013.


- Ove Tysnes, Senior rådgiver, Playroom Event

Pressebilder

Svein Tore Bergestuen

Svein Tore Bergestuen

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2