Claudia Olsson

Claudia Olsson

Fremtidens samfunn – globale muligheter og neste storbedrift

Claudia Olsson ser lenger inn i fremtiden enn de fleste. Hennes entusiastiske forelesning gir overraskende innsikter og inspirasjon – å forstå og lede den fremtidige samfunnsutviklingen.

Claudia Olsson har mildt sagt flere strenger å spille på. Hun var den første svenske studenten på det hypede fremtidsuniversitetet Singularity, grunnlagt av Ray Kurzweil og Peter Diamandis. På Singularity i Silicon Valley samles hvert år nytenkende fra hele verden for å skape nye selskap som skal forbedre livet for så mange som mulig. Claudia var ikke bare skolens første svenske student, hun underviste også på Singularity ved flere tilfeller innen området helse. I 2013 var Veckans Affärer på plass for å lage en reportasje om verdens skarpeste.

Claudia Olsson er Administrerende Direktør for Exponential AB og Styreordfører i Swedish for Professionals. Hun har blitt pekt ut som ung global leder av World Economic Forum samt til en av Europas fremste ledere under 40 år. Hun er også affiliert ved Singularity University på NASA Ames Research Park og David Rockefeller Fellow ved Trilateral Commission. Hun har tidligere jobbet bland annet or FN, Utrikesdepartementet i Sverige og ACCESS Health International. Claudia har også forfattet rapporten "Blockchain-Decentralized Trust" for Entreprenörskapsforum samt Framtidsscenariot för Sverige 2023 for Digitaliseringskommisjonen. I 2018 lanserte Claudia og Exponential det digitale executive programmet Decoding X i samarbeid med Handelshøyskolen i Stockholm.

Gjennom sitt selskap Exponential hjelper hun bedrifter og regjeringer med strategi, analyse og implementering innen digitalisering og globalisering. Gjennom Swedish for Professionals tilbyr hun effektiv språkundervisning i svensk for nyinnflyttede, internasjonale talenter.

Utnevnt til "Young Global Leader" av World Economic Forum 2017Eksponentielle muligheter i en digital verden. Globale muligheter gjennom eksponentiell teknikkutvikling
Det finnes mye som peker på at fremtiden kommer til å preges av globalisering, digitalisering og eksponentiell teknikkutvikling. Tekniske fremskritt endrer hvordan vi jobber, innoverer og kommuniserer på et globalt nivå. Under forelesningen deler Claudia innsikter om den tekniske utviklingens påvirkning på befolkningen, samfunnet og globale markeder samt hvordan de påvirker vår fremtidige ledelse, organisasjoner og kunnskap.

Pressebilder

Claudia Olsson

Claudia Olsson

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2