Christian Rangen

Christian Rangen

Global ekspert på strategi & transformasjon

Christian Rangen er forfatter, foredragsholder, foreleser og rådgiver innen strategisk innovasjon og ledelse. Christian har en unik evne til å bruke eksempler fra egen hverdag og koble disse opp mot verdens mest innovative og nytenkende bedrifter.

Christian Rangen er blant Europas mest ettertraktede foredragsholdere, key note speaker og workshop leder innen strategi og innovasjon. Han holder foredrag og konsulterer for internasjonale selskaper og myndigheter innen innovativ strategisk transformasjon, innovasjonsstrategier, forretningsmodeller og kreativ lederutvikling. Christian har blant annet jobbet med selskaper som RB, Statoil, Halliburton, Aibel, SR-Bank, GDF Suez og Gjensidige.

Christians seneste prosjekt er Innovation Superclusters, hvor ulike land utforsker større innovasjonsplattformer. Han er også forkjemper for bevegelsen X2 Inc, et nasjonalt program som har som mål å flytte Norge vekk fra sin økonomiske avhengighet av olje til nye industrier i framtiden. I X2 økosystemet finner vi X2 Labs, som har blitt referert til som en av verdens mest ambisiøse entreprenørskapsinitiativ i de nordiske landene.

Eksempler på foredrag med Christian Rangen:

  • Faster Innovation
  • Strategy Tools for Disruptive Times
  • Accelerating National Transformation
  • How we built 48 Startups in One Year
  • Building Innovation Superclusters
  • Future-proofing the Chief Strategy Officer

Et skreddersydd emne til dere?

Christian Rangen skreddersyr og leverer keynotes basert på kundens strategi og strategiske nøkkelspørsmål. Dette kan for eksempel være "Hvordan fostrer vi en innovasjonskultur", "Disruptive Blue Ocean strategier" mm.

Pressebilder

Christian Rangen

Christian Rangen

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2