Forside > Personligheter > Ole Andre Sivertsen

Ole Andre Sivertsen

Kunnskap gjort tilgjengelig for alle

Ole Andre Sivertsen er utdannet sivilingeniør, og jobber i dag som, foredragsholder, forfatter og konseptutvikler. De fleste kjenner ham likevel best som TV-programleder for en rekke serier de senere årene.

Han startet riktig så fornuftig og barnevennlig i NRKs vitenskapsmagasin Newton i 2000, men veien tilbake til barneTV blir nok vanskelig etter at han siden 2011 har jobbet med det han kaller «prosjekt FYLLA», et infotainment-konsept om alkoholens virkning på kroppen i rus og bakrus. I 2012 kom boka Bakrus, som deretter ga grunnlaget for to sesonger av TV-serien "Fylla." som ble sendt på NRK høsten 2013 og 2014. Ole var her konseptutvikler, faglig ansvarlig og programleder. Serien ble omtalt som kontroversiell, men fikk alt i alt god mottagelse både av media og publikum. Serien ligger på NRK3s toppliste både med tanke på seertall/rating og ikke minst antall visninger på webTV (første episode hadde over 350 000 visninger på nett). Konseptet Fylla siden den ganger solgt og sendt på TV i flere land. Samme år ga Ole ut boka "Fylla. Fra vors til bakrus" som er en underholdende populærvitenskapelig bok basert på alt researchmaterialet Ole hadde basert konseptet på.

FYLLA – fra vors til bakrus

I forlengelsen av bok og TV-serie har Ole også utviklet et underholdende foredragskonsept som tar publikum med på en populærvitenskapelig reise gjennom hele festen fra første musserende drink til siste meningsløse konjakk som svelges på vei ut døra fra nachspiel. Selvsagt får du også gode råd for hvordan hanskes med festens slemme arving – bakrusen dagen derpå.

I foredraget får du blant annet vitenskapelig dokumenterte svar på:

Hvorfor du på jobbfesten får behov for å snakke «seriøst» med sjefen? Hvorfor vi endrer oss sosialt gjennom festen? Om en rekke klassiske myter har noe for seg? Hva som har gitt karsk et ufortjent godt rykte i Trøndelag? Hvorfor du får lyst på hamburger dagen derpå? Om det finnes en kur som gjør bakrusen litt lettere (selvsagt gjør det det)? Foredragets lengde tilpasses ditt behov, og kan også holdes som et kortere kåseri uten multimedievisning.

Vi garanterer en uhøytidelig og morsom stund uten moralsk eller alkoholpolitisk agenda.

Andre foredrag fra Ole Andre Sivertsen

Knallforedrag i naturfag
• En gjennomgang av de viktigste sammenhengene du trenger for å forstå naturfaget.

Hvorfor tar vi de valgene vi gjør?
• Et underholdende foredrag om forelskelse, evolusjon, hvilket grunnlag vi velger yrke ut fra og hvorfor det er så vanskelig å være miljøvennlig.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap