Hanne Kristin Rohde
Fotograf: Trond Heggelund

Hanne Kristin Rohde

Foredrag om bedre lederskap

Ledelse er ingen forfremmelse, men et valg. Ledelse er et livslangt selvutviklingsprosjekt.

«Fredag 22. juli 2011: Hanne Kristin Rohde er på ferie når telefonen ringer. En bombe har gått av i Oslo. Lite vet hun om at dette bare er begynnelsen på det mest krevende året i hennes liv. Snart venter ekstremt arbeidspress, trykk fra mediene og alvorlig sykdom – som både rammer egen familie og til slutt henne selv.

Hanne Kristin er utdannet jurist og har jobbet i politiet i 25 år, de 5 første årene som politiadvokat, de siste 20 årene som leder. I 11 av disse årene i toppledersjiktet; fra 2008-2014 som politiinspektør og leder av Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo Politidistrikt. I dag er hun forfatter og holder erfaringsforedrag basert på hennes år som toppleder i Oslo politi.

Å be om hjelp, å hjelpe uten agenda, å klare å reise seg igjen etter motgang og kanskje sykemelding- alt dette gavner en bedrift. Da trenger bedriften ledere som tør å være relasjonelt modige. Som tør å tråkke en etisk gangbar sti sammen med sine. Er du sikker på at dine ledere ikke er relasjonelt feige? Hvilke etiske dilemmaer finnes i din bedrift? Hvis du nå svarer «Ingen», er det grunn til bekymring. Kan dere forskjellen på diskusjon og dialog i møter, og vet du når dere skal benytte hvilke av dem?

Ledelse inneholder en mengde teori, forskning og dokumentasjon mens lederskap er det som leveres av ledere mellom 07.00 og 17.00 og som er det medarbeiderne merker eller opplever. Mine foredrag omhandler lederskap.I sine foredrag fokuserer Hanne Kristin på evnen og viljen til å utvikle seg selv. Alle foredrag kan skreddersys og tilpasses etter behov.

Foredrag med Hanne Kristin:

Ledelse under press
Hvilke praktiske verktøy trenger du som leder å mestre i en presset hverdag. Verdien av å forstå innholdet i praktisk tilpasset lederskap.

Relasjonenes betydning for den beste resultatoppnåelsen
Det finnes ikke noe sånt som et effektiv organisasjonskart, derimot er det i det mellommenneskelige at resultater skapes. De mellommenneskelige relasjoner kan ikke effektiviseres. Hva er forskjell på ledelse og lederskap? Lederskapet er det medarbeiderne ser av deg på jobb. Lederens evne til selvregulering og relasjonelt mot.

Hvordan håndtere stress i en travel hverdag
Mange bedrifter opplever høyt sykefravær eller høy turnover. Lederen har en etisk forpliktelse til å redusere opplevd stress på arbeidsplassen. Hvilke verktøy er uunnværlige for å få medarbeiderne til å blomstre også når kravene vokser over hodet? Erfaringer fra betydning av mental berøring.

Etikk på arbeidsplassen
Arbeidskraften er den viktigste kilden til verdiskaping. De som rekrutterer ledere bør være ekstra årvåkne, fordi skaden for virksomhetene kan bli enorm dersom de velger ledere uten lederegenskaper. #metoo viser at trakasserings-kostnadene må ha vært enorme.

En leder uten lederegenskaper påfører bedriften en langsom pinefull kvelning av trivsel, forgiftning av arbeidsmiljø, sykdom og sykefravær. Trakassering koster, både menneskelig og økonomisk. I dette foredraget tar Hanne Kristin opp temaene #metoo og etisk lederskap, atferd og holdninger. Foredraget kan justeres med mer vekt på noe enn noe annet.

Finn din urkraft - bli en ressurs
Dette er et annerledes foredrag som handler om å finne urkraften når det røyner på. Hanne Kristin prater om å tørre å satse på seg selv. Om å tviste indre dialog i positiv retning fordi den du snakker aller mest med i løpet av dagen ikke er ektefelle, samboer, svigermor eller naboen, men deg selv og da er det viktig at du hører noe bra. Hun snakker om å avlive de velkjente bløff-tankene (The impostor syndrome), om å overvinne criticus infernalisene der ute, de som sitter dypt i lenestolene og sprer galle og utrygghet. Hanne Kristin forteller hvordan hun klarte å lene seg enda lengre frem, og kjempe for alt hun har kjært. For ville vi behandlet våre beste venner slik vi tidvis behandler oss selv?

Hvordan unngår at vi brenner oss ut på jobb i en stadig mer krevende strukturert hverdag? Hvordan se mennesket og ikke bare resultatene? Alt begynner på innsiden. Finn ditt surstoff.


Ta kontakt med oss for å booke foredrag med Hanne Kristin

Pressebilder

Hanne Kristin Rohde

Hanne Kristin Rohde

Fotograf: Trond Heggelund

Målsetting

Personlig utvikling

Kommunikasjon & Imøtekommelse

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2