Hans-Wilhelm Steinfeld

Hans-Wilhelm Steinfeld

Journalist, forfatter & foredragsholder

Hans-Wilhelm Steinfeld er tidligere Moskakorrespondent i NRK og holder foredrag om Russland, russisk og internasjonal politikk og forhold mellom stormakter.

Gjennom en årrekke har Hans-Wilhelm tolket og kommentert internasjonal politikk gjennom TV og radio. Han er ekspert på Russland og russisk politikk, og har markert seg med sitt skarpe blikk, tydelige stemme og fargerike språk.

Hans-Wilhelm er utdannet lektor i sovjetrussisk og økonomisk historie fra Universitetet i Bergen, men har også studert i Warszawa, Sarajevo og Moskva. I årevis har han forelest på NHHs Executive Master i internasjonalt lederskap. Han tilbyr forelesninger og foredrag om lederskap og internasjonale konflikter. Han tar oppdrag som debattleder og ordstyrer. Han tilbyr også strategisk bistand opp mot bedrifter og organisasjoner med virksomhet i Russland, hele det tidligere sovjetsamfunnet og de nye EU-statene fra det gamle Øst-Europa.

Han har utgitt 11 bøker hvor han skildrer sine dramatiske erfaringer og blant disse er en rekke priser og utmerkelser, blant annet Peer Gynt-prisen.

Eksempler på foredrag med Hans-Wilhelm Steinfeld:

Den nye kalde krigen
I dette foredraget (nytt høst 2018) snakker Steinfeld om den nye kalde krigen. Her har navn som Theresa May, Vladimir Putin, Donald Trump og Barack Obama sentrale roller - og Steinfeld tar opp Brexit, et svakt EU, nasjonalisme, isolasjonisme og Europas flyktningpolitikk og andre faktorer som han mener påvirker dagens kalde krig. Et ærlig og provoserende innlegg i det politiske ordskiftet.

Russisk rabalder
Han har blitt servert kaffe av Putin, drukket vodka med Jeltsin, og har kjent Gorbatsjov siden 1975. Hør Hans-Wilhelm Steinfeld fortelle om sitt fantastiske liv som korrespondent i Russland og på Balkan. Dette er et foredrag om historie, politikk og kraftfulle anekdoter. Steinfeld har levd og åndet for Russland, internasjonal storpolitikk og kritisk journalistikk hele sitt liv.

Pressebilder

Hans-Wilhelm Steinfeld

Hans-Wilhelm Steinfeld

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2