Ole A. Haslestad

Ole A. Haslestad

Foredragsholder, forfatter, entreprenør og helseveileder

Ole er foreleser, forfatter, entreprenør og helseveileder. Han har i mer enn 20 år jobbet med lederutdanning og veiledning.

Ole A. Haslestad driver verdens største naprapatkjede Naprapatlandslaget, og har erfaring fra tusenvis av konsultasjoner med personer som har større eller mindre helseutfordringer. Foredragene Ole holder skal gi inspirasjon og kunnskap for å takle livet på best mulig måte!

21 dager til en sunnere og enklere hverdag
En quick-fix som varer! Foredraget "21 dager" er basert på boken med samme navn. Ole har skapt en steg-for-steg-prosess som gjør at du på 21 dager skaper gode vaner, enkelt og gjennomførbart. Med et glimt i øyet og en blanding av alvor og humor, leder han deltakeren gjennom hvilke steg som må tas for å lykkes med å endre atferd. Foredraget er perfekt for å skape driv på en kick-off, eller for ledelsen som ønsker inspirasjon for å jobbe effektivt mot sitt mål.

Superkrefter!
Hvordan kan vi oppleve god helse og mening med livet? "Superkrefter!" gir et unikt innblikk i hva som påvirker vårt mentale og fysiske velvære, og hvordan man kan begrense negative effekter ("kryptonitt") som leder til dårlig helse. Sentralt i foredraget står det grunnleggende prinsippet om at vi selv er ansvarlige for vår egen helse, og at de beste resultatene kommer ved å fokusere på hva vi selv kan gjøre. "Gi meg styrke til å endre det jeg kan, tålmodighet til å akseptere det jeg ikke kan forandre, og visdom til å innse forskjellen."

Stresshantering på svensk kan oversettes til "stresshåndtering" på norsk.
Stress er uunngåelig og en naturlig og sunn del av livet. Men hvordan gjør man det for å holde den i sjakk slik at den ikke fører til utmattelse, smerte og depresjon? Ole gir deg en enkel og forståelig innsikt i hvordan kroppen reagerer på stress, hvordan du blir bevisst på det - og hvordan du behersker deg selv. Selvledelse og stresshåndtering er noe alle trenger!

Pressebilder

Ole A. Haslestad

Ole A. Haslestad

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2