Lars Erling Olsen

Lars Erling Olsen

Merkevarebygger og forbrukerforsker

Lars er en populær og entusiastisk foredragsholder som evner å gjøre forskning og fag levende og aktuelt. Olsen holder foredrag innen en rekke temaer i markedsføring, kommunikasjon og forbrukeratferd – og han er spesielt flink til å skreddersy temaer og e

Lars er en av Norges ledende eksperter på merkevarebygging – og er medforfatter på bestselgeren «Merkevareledelse på Norsk 2.0» som er Norges første lærebok på feltet. Han er også aktiv forsker og har publisert en rekke artikler i ledende internasjonale tidsskrifter.

Lars Erling Olsen (f. 14.10.1975) har en doktorgrad fra BI, er instituttleder ved Markedshøyskolen samt førsteamanuensis (II) ved NHH. Han har flere års erfaring fra praktisk merkevarebygging – både som ansatt i dagligvareindustrien, men også i senere år som konsulent for en rekke norske og internasjonale merkevarer. Lars har også deltatt i og drevet en rekke bedriftsinterne merkevareskoler, og han er fast spaltist i fagbladet Kampanje.

Lars inspirer i sine foredrag til å se problemstillinger fra nye sider og kanskje du vil oppdage nye muligheter for din bedrift og merkevare?

Noen aktuelle foredrag:
«Bevisst påvirkning av den ubevisste forbruker»
Kunder er ikke rasjonelle beslutningsmaskiner. Hvordan kan små detaljer i reklame eller i butikk gi store ubevisste effekter hos kundene? I dette foredraget vil du lære det siste fra forskningen og få praktiske eksempler som kan øke salget til dine kunder.

«Drikker de Pepsi på Hotel Cæsar?»
Produktplasseringer i underholdningskanaler er i vekst! Hvordan kan man gjøre det og hvordan virker det? I dette foredraget vil du på en underholdende måte lære om muligheter og fallgruver og ikke minst få noen praktiske råd med på veien.

Ta kontakt for mer informasjon om Lars Erling Olsens foredrag.

Pressebilder

Lars Erling Olsen

Lars Erling Olsen

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2