Forside > Personligheter > Elaine Eksvärd

Elaine Eksvärd

Kunsten å få folk til å lytte

I sitt foredrag gir Elaine Eksvärd deg verktøyene som gjør at folk lytter, husker hva som blir sagt og kommer tilbake for å høre mer.

Elaines forelesninger:

Kunsten å få folk til å lytte

I sitt foredrag gir Elaine Eksvärd deg verktøyene som gjør at folk lytter, husker hva som blir sagt og kommer tilbake for å høre mer. Kroppsspråk, stemmeleie, mimikk, memoreringsteknikker og ordvalg er noen av ingrediensene som skal til for å skape en god og overbevisende kommunikasjon.

Bryt generasjonskodene

Du har sikkert opplevd den selv, generasjonskløften! Tiden vi vokser opp i er med på å prege våre vurderinger og vår karakter. Det er derfor vi er så forskjellige. Men det finnes måter å beherske forskjellene og kommunisere på tvers av generasjoner. Du får ta del i morsomme og minneverdige historier om hvordan det var å vokse opp fra 1930 og fremover. Du får også forklaringen på hvorfor 50-tallister sier «negerbolle» og «fet» kan ha positiv betydning for en 80-tallist. Dette foredraget er som en nostalgireise fylt med a-ha opplevelser.

Hersketeknikk – Hvordan håndtere vanskelige mennesker på en bedre måte

Har du gått ut av en situasjon hvor du har følt deg misfornøyd uten helt å vite hvorfor? Har du deltatt i et møte der du ikke følte deg sett? Da har du mest sannsynlig vært utsatt for hersketeknikk og det føles aldri bra. Hvorfor? Fordi du gjøres mindre enn du er og det er vanskelig å si hvorfor. Elaine gir dere verktøy for å håndtere vanskelige mennesker på en fin måte og til å identifisere utspekulerte hersketeknikker. Dette gjøres ut fra et retorisk perspektiv der absolutt alle kan være både utøver og offer for hersketeknikker.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap