Ami Hemviken
Fotograf: Ulrika Nisser

Ami Hemviken

Det er ikke tanken som teller

Ami Hemviken er en av Sveriges fremste forelesere innen atferd, påvirkning, relasjoner og kommunikasjon. Hun jobber også som ledercoach, moderator og konferansier.

Ami Hemviken er nominert til Årets talare - Kvinna 2019, hun vant utmerkelsen i 2017 og var nominert i 2016. Under sine år som foredragsholder og coach har hun hjulpet en rekke bedrifter og organisasjoner å få mer kraft og glede fra sine medarbeidere. Hun er en underholdende kursleder som alltid lykkes med å løfte og inspirere sitt publikum. Med en stor dose humor og masse energi fanger hun sitt publikum som får oppleve gleden av å våge å møtes og utvikle seg. Ami jobber med interaktivitet under sine foredrag og skaper kommunikasjon og energi i små såvel som store grupper.

Amis evne og interesse for å sette seg inn i sine kunders virkelighet gjør at hun tilpasser sine foredrag og budskap ut fra de behov hun avdekker under samtalen i forkant av oppdraget.

Med dyp kunnskap i atferdsvitenskap og kommunikasjon gjennomfører Ami ofte oppdrag med fokus på å endre og utvikle atferd gjennom kommunikasjon. Hun er nøye på å forstå og analysere ulike relasjoner på arbeidsplassen og kan kunsten å inspirere og motivere sotre grupper.

Med mye humor og masse av energi fanger hun sitt publikum som får oppleve gleden av å våge og å utvikles. Takket være hennes år som lærer og deretter flere års erfaring innen markedsføring og kommunikasjon kan hun på en tillitgivende måte ta for seg og forstå målgrupper fra privat, såvel som offentlig sektor.

Ami Hemviken mener at kunnskaper i og øvelsen av bevisst kommunikasjon ikke er "good to have" - det er selve nøkkelen til framgang. På jobb og privat.

Eksempel på foredrag:

Kul på jobbet - varför och hur?
En oppløftende, morsom forelesning om samhold, relasjon og kommunikasjon. Her forteller Ami om de nøkler som finnes for å kjenne mer kraft og energi på jobben. Hva sier atferdvitenskapen og hvordan gjør man det i praksis? Ami resonnerer om inkludering og toleranse samt vekten av å skape en arbeidsplass der alle mennesker vokser og ser sin tydelige del av kulturbyggingen. "Fellesskapsfølelsen", bekreftelsen og humoren blir viktige deler når man jobber med å få medarbeidere ikke bare fornøyde med sin arbeidsplass, men engasjerte. Grunnlaget for samhold er en åpen, tillatt og bevisst kommunikasjon - i alle ledd. Interaktivitet og diskusjonspørsmål gjør foredraget levende og tilpasset din hverdag.

Ledelse - fra ord til handling
Et foredrag om å lede andre på en motiverende og inspirerende måte, å få med seg medarbeiderne, ikke det motsatte. Deltakere får med seg flere direkte anvendbare kommunikasjonverktøy for ledere som kommer til å forenkle og forbedre deres daglige lederskap. Ami prater bl.a. om hvordan man kommuniserer tydelige forventninger og følger dem opp gjennom feedback.

Endring - hvordan skapes ny, varig atferd?
En interessant forelesning om atferdforandring på individ- og gruppenivå. Foredraget er uvurderlig når du vil skape forandringer som er varige og faktisk behøver vite hvordan vi mennesker reagerer på noe nytt og ukjent. Dette tar utgangspunkt i endringsteorier på individ- og gruppenivå, noe som gjennomgås på en lett og underholdende måte.

Overbevisende kommunikasjon - det er ikke tanken som teller
En inspirerende forelesning som gir dere mange verktøy. Under foredraget kommer du til å bli bevisst på hvor vanskelig det er å påvirke menneskers atferd og hvor viktig en bevisst og overtalende kommunikasjon er i slike sammenhenger. Bra idéer og kunnskap behøver å legges fram på en tydelig måte. Her får deltakerne mange aha-opplevelser, latter og inspirasjon, men også verdifulle, håndfaste tips og råd omkring retoriske verktøy og holdninger.

Overbevise i stedet for å overtale - retorikkens grunnlag
En lystig forelesning om hvordan du strukturerer et budskap og får fram det på beste måte. Det er et foredrag for når du vil gjennomføre en idé og vil påvirke dine omgivelser med en bevisst og viljestyrt retorikk - ditt viktigste redskap. Lær deg å overbevise i stedet for å overtale, ved å alltid gå ut i fra den du har foran deg - din sjef, din kunde, ditt barn eller hvem nå måtte være, så kommer det til å berike ditt liv. Lær deg argumentene for ditt standpunkt, være tydelig, skape følelser og gjør avtrykk. Ta del av en retorisk disposisjon som hjelper deg å bli tydeligere og oftere få gjennom din vilje. Du lærer deg betydningen av ditt kroppspråk for å nå fram og skape tillit til deg som person.

Likestilling på arbeidsplassen - det er ikke tanken som teller
En engasjerende forelesning om likestillingens fordeler og hvordan du når de. Likestilte arbeidsplasser skaper større arbeidsglede og gir bedre resultat. Men hvordan når vi dit? Hva er vårt ansvar som arbeidsgiver, sjef eller kollega? Med stort engasjement, dyp kunnskap og mye latter får Ami deg til å åpne øynene - både for hvordan virkeligheten ser ut, men også hvordan du kan forandre den.

Med sin skarpe humor er Ami også en ettertraktet moderator og konferansier.


Sagt om Ami:

"Ami Hemviken levererar konkreta tips som gör livet lättare att leva både på jobbet och privat. Hon väljer att göra det med stor igenkänningsfaktor där vardagens utmaningar vänds till möjligheter. Beteenden som konkretiseras i att utveckla sig själv och sättet att kommunicera. Hennes sätt att ge energi, inspiration och sann glädje övergår alla andra som vi lyssnat på i vårt företag. Ami Hemviken är strålande!" / Bodil Ericsson Torp VD/CEO Aller Media

"Ami är fantastisk! Hon har en otrolig förmåga att på ett inspirerande och insiktsfullt sätt utmana och påverka, för oss gjorde hon verkligen skillnad." / Henrik Bunge VD Björn Borg

Pressebilder

Ami Hemviken

Ami Hemviken

Fotograf: Emily Dahl

Medarbeidere & Team

Kommunikasjon & Imøtekommelse

Organisasjon

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2