Forside > Personligheter > Ami Hemviken

Ami Hemviken

Det er ikke tanken som teller men det gjør din kommunikasjon

Ami Hemviken er en av Sveriges fremste forelesere innen kommunikasjon, retorikk og lederskap.

Ami Hemviken kan kunsten å inspirere og motivere store grupper. Med en stor dose humor og masse energi fanger hun sitt publikum som får oppleve gleden av å våge å møtes og utvikle seg. Hun er atferdsforsker i bunnen, og har også jobbet som lærer i svensk og engelsk. Hun arbeider som foreleser, ledertrener og coach. Ami har blitt kontaktet av media gjentatte ganger for å kommentere retorikk, læring, ledelse og atferdsendring.

Gjennom sine år som foreleser og coach har hun hjulpet mange virksomheter og organisasjoner til å bringe ut mer energi og glede fra sine medarbeidere. Hun er en underholdende instruktør som løfter og inspirerer både store og små grupper. Hennes energi er ikke til å unngå da den sprer seg til alle hun møter, og det gir resultater.

Med sine dype kunnskaper innen atferdsvitenskap og kommunikasjon gjennomfører hun ofte oppdrag med fokus på å forandre og utvikle atferd gjennom kommunikasjon. Kunnskaper om og praktisering av retorikk og bevisst kommunikasjon er ikke "godt å ha" - det er selve kjernen bak fremgang. Både på jobb og privat.

To eksempler på forelesninger:

Lede andre. Ledelse handler om å påvirke, forsterke og forandre atferden. For å gjøre det må du anvende din evne til å overbevise. Bli bevisst på hvordan du skaper situasjoner og følelser som overbeviser. Lær deg hvordan du får mennesker til å handle og si ja til deg og ditt budskap. Ikke la tilfeldighetene styre din kommunikasjon, men kontroller den bevisst.

Led deg selv. Når du leder deg selv, og ønsker å påvirke dine omgivelser, er en bevisst og viljestyrt kommunikasjon ditt viktigste redskap. Lær deg å overbevise heller enn å overtale gjennom å alltid gå ut ifra at den du har foran deg - din sjef, din kunde, ditt barn eller hvem det nå måtte være, kommer til å berike ditt liv. Lær deg å argumentere for ditt ståsted, være tydelig, skap følelser og avtrykk.

Ami Hemviken foreleser også ofte om kommunikasjon, presentasjonsteknikk, retorikk, endringsledelse og om hvordan du best kan kommunisere i forandring. Hun er også en erfaren debattleder og konferansier.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap