Forside > Personligheter > Per Naroskin

Per Naroskin

Per Naroskin er psykolog og psykoterapeut som i tillegg har fusket som standup-komiker. I tillegg til sitt arbeide med pasienter er han forfatter, medarbeider i radio og TV, lærer, konsulent og en av Sveriges mest etterspurte forelesere. Han debuterte som ´Sommarpratare´ i 2006. Han taler blant mye annet om livsbalanse, hvordan man håndterer forandringer, om lederskap, krisehåndtering og hvordan man skaper gode medarbeidere.

Vi merker alle at arbeidslivet, samfunnet og omverden forandres stadig raskere. Det stiller høye krav til både organisasjonen, lederen og individet. Mindre og mer fleksible arbeidsorganisasjoner øker kravet til de ansatte og kanskje særlig til lederne. Per Naroskin mener at mange ledere trenger større kunnskaper om hvordan medarbeidere reagerer på forandringer og de ofte usynlige sosiale konsekvensene av en organisasjonsendring.

Per Naroskin byr på mange nye infallsvinkler i viktige spørsmål som berører både jobben og privatlivet. I hans foredrag fletter han sammen anekdoter og analyser; humor og alvor, teorier og følelser. Han mener at gode foredrag skal være som berg-og-dalbaner. Man skal ha det riktig gøy når man har det gøy, men det skal føles når det er alvorlig.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap