Sveriges beste taler i 2019 er kåret!

Den 4. februar gikk Talargalan 2020 av stabelen på Berns i Stockholm. På gjestelisten stod Sveriges største foredragsholdere og moderatorer, kjente medieprofiler og mange flere. Under kan du se vinnerne fra alle kategorier.

Kategoriene var oppdelt i mann og kvinne da talerbransjen er en mannsdominert bransje, og dette gir oss muligheten til å løfte kvinner i en enda større utstrekning. Kategorien gjennombrudd for å løfte nye lovende talenter og kategorien moderatorer for å løfte fram kunnskapsrike moderatorer som kan utgjøre forskjellen på om et arrangement blir bra eller en suksess.

Christer Olsson

Årets talare 2019 – Man

Christer Olsson er uten tvil en av Sveriges absolutt fremste talere. Han har en unik evne til å sette fingeren på hva som virkelig spiller en rolle i samspillet mellom mennesker, både i hverdagen og på arbeidsplassen. Når Christer foreleser så forstår publikum hans budskap. Hans karismatiske scenepersonlighet og lysende retorikk sår tankefrø som får deg til å gå fra å vite til å gjøre.

Elizabeth Kuylenstierna

Årets talare 2019 – Kvinna

Uansett om hun foreleser om lederskap, kommunikasjon eller forandring så etterlater hun ingen uberørt. Elizabeth Kuylentiernas lidenskap for mennesker og kommunikasjon synes hver eneste gang hun går opp på scenen. Uansett om hun skal hjelpe en gruppe ut av en krise, eller lede en inspirerende kick off, så tar Elizabeth alltid sitt publikum med samme engasjement, hun er der for å gi dem en opplevelse som varer lenge etter at foredraget er over.

Gunnar Söderström

Årets talare 2019 – Genombrott Man

Gunnar Söderström er allerede en av Sveriges beste inspiratorer. Gunnar kan ikke, ikke være inspirerende. I samme sekund som han begynner å prate med mennesker så vekker han tanker. Hans fortellerglede, humor og genuint varme utstråling smitter av seg til alle som hører på han. Gunnar gir ikke bare publikum verktøy til forandring, men han gir de gleden, motet og lysten.

Shahrzad Kiavash

Årets talare 2019 – Genombrott Kvinna

Allerede før Shahrzad gikk på en scene for første gang hadde hun på mirakuløst vis overlevd en livstruende sykdom og gjennomgått over 40 operasjoner. Det krevde et mot og en kjemperglød utover det vanlige, og det er akkurat det Shahrzad formidler hver gang hun foreleser. Hennes gjenvunne livsglede lyser gjennom og gang på gang gjør hun suksess og får høyeste karakter av publikum.

Beata Wickbom

Årets talare 2019 – Moderator

Beata Wickbom er en mester på å håndtere både det som skjer på scenen og blant publikum. Hun er gjerne med på planleggingsfasen, er alltid pålest og får foredragsholdere og publikum til å kjenne at de er i trygge hender. Hun leder enkelt samtaler og intervjuer på høyeste nivå.

Kjell A. Nordström

Årets talare 2019 – Hederspris

I år var det Kjell A. Nordström som mottok Hedersprisen for sin rolle som pioner når han tidlig banet vei og viste at selv foredragsholdere fra et lite kaldt land langt oppe i nord kunne være internasjonale talerstjerner i verdensklasse.

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2