Forside > Personligheter > Christer Olsson

Christer Olsson

Det coachende lederskapet

Christer er en av Nordens mest ettertraktede og bookede foredragsholdere. Den vesentligste grunnen til dette er den unike erfarings- og kompetansemiksen han har skaffet seg.

Christer Olsson har jobbet som vellykket selger og leder i flere store selskaper. Han har også jobbet som fagforeningsaktivist og jobbet seg opp til lederstillinger . Hans enorme energi og entusiasme er svært smittsom! Temaene inkluderer samhandling, endringsledelse, omstilling, kommunikasjon i ulike former, personlig utvikling, salg og service - både for å tjene seg selv og andre.

En vanlig oppfatning er at han har en unik evne til å bevege seg mellom hverdagslig sunn fornuft og klare akademiske tankebaner. Han har en evne til å forklare komplekse sammenhenger slik at alle forstår og en vanlig kommentar er derfor at "han satte ord på slikt som jeg har grublet på lenge og fikk meg til å handle med de konkrete verktøy og tips han ga". Det skjer virkelig noe etter hans besøk!

Christer jobber både med korte forelesninger og med lengere kurs og prosesser og arbeider helst ikke med teoretiske gruppearbeider og casestudies. Han vil heller at deltakerne tar med sine egne relevante opplevelser og bruker hverdagen som læremiddel.

I tillegg er han meget underholdende og morsom!

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap