Per Holknekt
Fotograf: Mikaela Löfroth

Per Holknekt

Menneskelig bærekraft – framgang gjennom å utvikle mennesket

Per Holknekt har i flere år vært en av Talerforums mest ettertraktede foredragsholdere i Skandinavia.

Dere kan forvente dere verdifulle og følelsesladde avsløringer fra en sjeldent spennende og inspirerende livsreise med lærdommer, innsikt og nøkler til løsninger.

Høsten 2014 gav han ut sin biografi Per Holknekt 1960-2014. I forbindelse med dette kom også helt nytt foredragsmateriale.

Han var den komplekse gutten fra Dalarna som ble skateboardstjerne i California. Han var entreprenøren som skapte klesmerket Svea. Han var mannen som mistet alt. Hjemløs begynte Per sin tøffe kamp mot et mangeårig alkoholmisbruk. Han reiste seg, grunnla Odd Molly, ble mangemillionær og levde livet. Til alkoholen tok over igjen. En ny kamp og et nytt liv. Høsten 2013 gikk han ut av Odd Mollys kontorer for siste gang.

Jag ville låta mina erfarenheter från hisnande framgångar och livets absolutaste mörker kunna vara någon annan till glädje. Jag trodde jag hade berättat allt. Nu vet jag att jag knappt ens hade börjat


- Per Holknekt

Per Holknekt har et grenseløst arkiv av opplevelser og erfaringer i livets topper og daler, erfaringer som savner motstykke. Han har gått fra slott til hytte, fra gata til Nasdaq. Per foreleser uten manus eller powerpoint om betraktninger og iakttakelser fra livets svingete vei, på en måte som er utrolig fengslende og med sterk gjenkjennelse. Det er latter og tårer, høyt og lavt, men alltid basert på virkeligheten. Per leverer verktøy, løsninger og metoder som enkelt kan brukes av alle.

For Per handler det om human bærekraft og om mennesket i prosessen, om jaget og laget. Menneskelig utvikling for personlige og økonomiske gevinster på kort og lang sikt, resultatorientert. Per prater om å skape en framgangsrik organisasjon gjennom å se og bekrefte mennesker, vise tiltro og å gi mennesker sjansen til å lykkes.

Video

Pressebilder

Per Holknekt

Per Holknekt

Entreprenör

Fotograf: Mikaela Löfroth

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2