Forside > Personligheter > Barbro Fällman

Barbro Fällman

Retorikk er sunn fornuft satt i system;

En praktisk og anvendelig måte for den som har bestemt seg for å utvikle ferdigheten i å tale og skrive kommunikativt og overbevisende.

Barbro Fällman anses som en av Sveriges fremste talere på området retorikk og kommunikasjon. Hennes bøker på dette området er storselgere både i Sverige og i Europa.
Hun arbeider dels som personlig coach i kommunikasjon, dels som foredragsholder på seminarer for hundrevis av tilhørere hver gang eller som kursleder for mindre grupper.

Språket er maktens og lederskapets redskap – et redskap som meget bevisst har vært brukt i årtusener. Vi fungerer i dag omtrent på samme måte som de som levde for mer enn 2000 år siden. Livet rundt oss har forandret seg svært meget, men den menneskelige hjernen er fremdeles den samme.

Filosofer har lenge studert hvorfor visse talere er vellykkede og andre ikke er det. Det finnes et klart mønster som man kan lære seg og som gjør at du får suksess i å holde taler, selge et budskap, argumentere for dine synspunkter, forhandle og kommunisere.

Barbro er en meget etterspurt taler som alltid får høyeste bedømmelse fra tilhørerne, uansett målgruppen. Hun har en pedagogisk evne til å lære bort og skaper dermed bestående og målbare forandringer, selv etter kortere presentasjoner. Hennes gode målgruppeanalyse og humor skaper god stemning hos tilhørerne.

Se video: https://www.youtube.com/watch?v=Li0ZhdZp738#t=381

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap