Michael Soussan
Fotograf: Kilian Munch

Michael Soussan

Hvordan lyder historien om verden vi lever i?

Betydningen av historiefortelling i en æra av kvantpåvirkning

Michael Soussan er en kritikerrost forfatter og manusforfatter med bakgrunn i journalistikk, internasjonale anliggender og krisediplomati. Hans egen historie har blitt gjort til en film med Theo James (som Michael) og Sir Ben Kingsley i hovedrollene. Michael har arbeidet for CNN, på K Street i Washington, i FN, og som uavhengig journalist og konsulent, med flere oppdrag inkludert i Irak, Kongo og Afghanistan.

Michaels forelesning Varsleren handler om hans personlige historie og de lærdommene som kan trekkes om hvordan global korrupsjon undergraver våre demokratiske institusjoner og vår sikkerhet. Til tross for det alvorlige emnet presenterer Michael det på en måte som gjør opplevelsen oppløftende og engasjerende, ved å drive medienes ofte ensidige dekning og avsløre de skjulte sannhetene.

I forelesningen Kvantpåvirkning beskriver Michael hvordan den radikale utviklingen av vår mediesfære og konsumeringen av nyheter påvirker vårt globale perspektiv og øker vår stress. Han forklarer dette fenomenet som "krigen om din oppmerksomhet" og diskuterer hvordan algoritmer og AI former hva vi ser og hvordan vi tenker. Denne forelesningen er både tankevekkende og underholdende, og tilbyr en dyptgående analyse av vår moderne informasjonsmiljø.

Fortelling for teambygging og ledere er en forelesning hvor Michael deler sin omfattende erfaring som taleskriver, produsent og kommunikasjonsrådgiver. Han viser hvordan kraften i fortelling kan brukes til å styrke team, forbedre moralen og skape effektive budskap. Med konkrete eksempler og interaktive innslag hjelper Michael ledere og team med å bruke fortellingsteknikker for å forbedre sin kommunikasjon og nå sine mål.

Michael Soussans artikler har blitt publisert i The New York Times, The Wall Street Journal, Time Magazine, The New Republic, The Independent, Prospect magazine, og han har bidratt med live intervjuer til CNN, NPR, BBC, Skynews og MSNBC.

Et utvalg av forelesningene Michael har holdt inkluderer oppdrag for Harvard Club of New York, Johns Hopkins University, London School of Economics, Morgan Stanley Torch Talks, Google Talks, YouTube Build, Transparency International, den amerikanske kongressen og ulike konfidensielle briefinger, inkludert på en konferanse med United States Central Command, som fokuserte på å bruke fortellerteknikker for å motvirke ekstremistiske narrativer. Michael Soussan har vitnet foran kongressen og undervist i et skrivekurs ved New York Universitys Center for Global Affairs og er spesialist på å hjelpe lederteam med å møte stadig nye utfordringer innen kommunikasjon.

Video

Pressebilder

Michael Soussan

Michael Soussan

Forfatter

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2