Karina Hollekim

Karina Hollekim

Å komme tilbake til livet

Motiverende foredrag om viljestyrke, lidenskap og tankens kraft

Karina Hollekim er internasjonalt kjent som basehopper og var en av verdens beste frikjørere på ski da livet ble snudd på hodet høsten 2006. I det ene øyeblikket så hun frem til en ny eventyrdag på jobb i 8 000 fots høyde - sekunder senere tvinnet fallskjermens liner seg. I fritt fall smalt hun i bakken og knuste benene i underkroppen. Karina Hollekim hadde englevakt og svevde mellom liv og død i flere dager. Hun møtte sitt livs største utfordring: Å komme tilbake til livet!

Karina gjennomgikk 20 operasjoner og ble spådd et liv i rullestol. For første gang i sitt liv ble hun avhengig avandre enn seg selv. Mot alle odds er hun i dag tilbake på ski blant fjellene der hun hører hjemme. Hennes utrolige eventyr og ukuelige livsgnist ble fanget av filmskaperen Jens Hoffmann i 20 Seconds of Joy, en prisbelønnet dokumentar som følger Karinas historie over en femårsperiode.

I dag jobber Karina Hollekim som mentaltrener for profesjonelle idrettsutøver og for ledere i næringslivet. Hun elsker å hjelpe personer med å leve bedre liv og yte bedre i hverdagen. Hun er utdannet dataprogrammerer, og har en bakgrunn fra Neuro Linguistic Programming noe som hjelper henne i arbeidet med coachingen.

Karina Hollekim deler i sitt foredrag en historie om rå viljestyrke og lidenskap – og de avgjørende øyeblikkene som kan forandre livene våre for alltid. Hun inspirerer publikum til å bli målrettede, og hun er beviset på viktigheten av de små endringene og hvordan de utgjør en avgjørende forskjell over tid. Dette er den gripende historien om å bygge seg opp i motgang, om aldri å gi opp og om å finne en ny mening med livet. Det som før handlet om å utføre stadig nye halsbrekkende stunts, handlet for Karinas del plutselig om å lære seg å gå igjen!

Ta kontakt for mer informasjon om Karina Hollekims foredrag.

Pressebilder

Karina Hollekim

Karina Hollekim

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2