Bård Eker

Bård Eker

Prestisje og design

Få innsikt i hvordan innovasjon, design og teknologi kan bidra til vekst og økt lønnsomhet.

Bård Eker foreleser om innovasjon, disrupsjon, vilje og mot. Han er en av Norges mest fremragende industridesignere og en av Skandinavias mest suksessfulle entreprenører. De fleste assosierer Bård med utviklingen av den eksklusive sportsbilen Koenigsegg.

Han står bak en rekke kjente merkevarer og vellykkede bedrifter som Eker Design, båtprodusenten Hydrolift og sportsbilprodusenten Koenigsegg. I perioden 1983-2017 har Eker Design vunnet hele 22 designpriser. Bård Eker sine foredrag handler om historien fra han startet sin egen designbedrift og fram til i dag. Den inneholder historier om suksessfaktorene, ideene, utfordringene og finanskrisen.

Bård holder foredrag på både norsk og engelsk. For mer informasjon om hans foredrag, kontakt Talerforum for mer informasjon.

Foredrag med Bård Eker:

Action
Bli med på et foredrag om innovasjon, høyt tempo, vilje og mot. Lær hvordan innovasjon, design og ingeniørkunst kan bidra til vekst og økt lønnsomhet. Se hvordan Eker-systemet og deres kunder har tatt nye markedsposisjoner og skapt økt kollektiv begeistring, gjennom målrettet forretningsdrevet innovasjon. Foredraget byr på en motiverende time hvor dere får innsikt i historien om industridesigner og gründer Bård Eker og hva som har gjort ham til en av Skandinavias mest suksessfulle og etterspurte entreprenører.

Pressebilder

Bård Eker

Bård Eker

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2