Forside > Personligheter > Lisa Ekström

Lisa Ekström

Lederskap, service, endring og teamarbeid

Nordens beste kvinnlige foredragsholder

Lisa Ekström er svært etterspurt. Hun har 20 års ledererfaring innen salg og kundeservice. Hun har oppnådd store og prisbelønnede suksesser i både motgang og fremgang, og hun har gjort det ved å arbeide med og gjennom medarbeiderne.

Lisa Ekström er en karismatisk energisk person som vil dele sine erfaringer på en måte som gjør det lett å lære av det og ta det med i din egen hverdag. Fakta blandes med anekdoter, personlige erfaringer, latter og innsikt, alt i et glimrende tempo der ingen sitter uberørt tilbake.

Lisa kan hjelpe deg og din organisasjon på en entusiastisk og engasjert måte - hjelpe deg med hvordan du kan gjennomføre en rask og varig endring sammen med eksisterende ansatte. Hun hjelper deg som har kontakt med eksterne kunder og også hvis du har interne kunder/kollegaer.

Enten det gjelder forelesninger, veiledning med enkeltpersoner eller utvikling av organisasjoner, ser hun muligheter i utfordringen med å kunne utføre en jobb i mesterklasse på en vellykket måte. Hun foreleser blant annet om hvordan hun ledet SAS Customer Relations fra en avdeling hvor de ansatte ble plassert, til å bli en gullgruve! Historien om endringsprosessen gir deg inspirasjon og mange praktiske tips som du kan ta med deg til din egen hverdag og virksomhet.

Eksempler på foredrag:

Endringsarbeid – Lisa snakker av personlig erfaring etter 20 år som sjef i SAS.

Lederskap og endring – Lisa kan blant annet snakke om ledelse i endring, vanskelige samtaler, om hvordan å få med alle ansatte og fremmer deltakelse.

Teamarbeid – Om å motiverer ansatte til å ta ansvar for sin egen situasjon.

Salg og service – Du kan selv styre hvordan du blir behandlet - Lisas tips!

Storytelling – På viktigheten av å fortelle historier i en bedrift og hvordan det kan føre til en god stemning og gode resultater. Lisa snakker også om hvordan du kan lage historier som gir resultater, både eksternt og internt.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap