Forside > Personligheter > Lina Thomsgård

Lina Thomsgård

Grunnlegger av Rättviseförmedlingen

Lina Thomsgård er utnevnt til Årets Stockholmshjälte av DN, Årets Wendela av Aftonbladet, Supertalang av Veckans Affärer, Superkommunikatör av Resumé, årets Nöjesförbättrare av Nöjesguiden og PR-bransjens mest innflytelsesrike på Spinn-gallaen 2013. 2014

Gjennom nesten 16 år i PR- og mediebransjen har Lina Thomsgård jobbet for likestilling og mangfold på forskjellige måter, først og fremst gjennom konkrete tiltak i sosiale medier. For fire år siden startet hun Rättviseförmedlingen, og i dag har mediene i Sverige endret seg. Prosjektet har samlet mer enn 50 000 rettferdighetsforkjempere som konstruktivt og konkret motvirker fordommer og underrepresentasjon i media.

Hun har også drevet kampanjer for fremstillingen av kvinner på film (#Amärkt) som ble hyllet om omtalt i hele verden. Hun har også hjulpet svenskene med å velge økologisk mat gjennom Naturskyddsföreningens #Byttilleko-kampanje. Linas fremgangsmåte er å spre kunnskap på en måte som får folk til å lytte, og la folk gå sammen for å påvirke til endring. Lær deg å tenke på nye måter med en av Sveriges mest underholdende og inspirerende personer som jobber som likestilling, kommunikasjon og forandring.

Områder

• Likestilling

• PR

• Innovasjon

• Digitale strategier

• Normbrytende

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap