Jan Rasmuson

Jan Rasmuson

Et raskt blikk på dagens nyhetsflom formidler et klart budskap: behovet for gode ledere er stort over hele verden. (Bør jeg minne dere om alle disse skandalene vi har hørt om i senere tid ?) Men få innser hvor vanskelig det er å være en virkelig god og ekte leder.

Det er vanskelig å drive en organisasjon på en bra måte. Det er vanskelig å tilhøre en ledergruppe. Det er vanskelig å være den som andre ser opp til. Mange sjefer på forskjellige nivåer, selgere og andre jobber hardt og forsøker å gjøre sitt beste. Alle som arbeider i næringslivet står av og til og tenker: "Hva skal jeg gjøre - og hvordan skal jeg gjøre det - når hver og en forventes å være en leder ?" Ja, det gjelder jo ikke bare i næringslivet.

Å være foreldre, trener, sønn, datter, elev, kanskje til og med å være et menneske.

I næringslivet stilles visse spørsmål:

Hva må du virkelig vite for å drive en bedrift med suksess? Hva må du forstå for å bli en dyktig leder? Hvordan må du tenke for å nå dine karrieremål? Hvordan øker du fortjenesten for din bedrift ? Hvordan kan du forbedre kvalitet og produktivitet ? Hva kreves for at du skal lykkes bedre enn konkurrentene?

Kort sagt, hva er det som virkelig betyr noe ?

Jan er konsulent med utdannelse som psykolog. Han har jobbet som konsulent siden begynnelsen av 1980-tallet. En stor del av hans konsulentoppdrag har dreiet seg om kommunikasjon, lederutvikling, personlig utvikling, motivasjon og mental trening. Jan arbeider blant annet med organisasjons- og bedriftsutvikling sammen med direktører/ bedriftsledere og ledergrupper og tar ofte hånd om omfattende forandringsprosjekter, kommunikasjon og utvikling av grupper innen en bedrift. Han er i tillegg en meget anerkjent foreleser ved forskjellige anledninger. Jan arbeider med oppdrag i Sverige, Europa, USA og i det Fjerne Østen.

Jan kjenner godt til de spørsmål som angår coaching av medarbeidere og har spesiell erfaring i hvordan man tar vare på unike individer og hvordan man utvikler en visjonær og kreativ tankemåte i organisasjonen. Kan vi forbedre vår strategi? Hvordan passer vi på at avgjørelser og handling er basert på virkligheten? Tilhører vi de som overlever? Hva er egentlig mot og hvordan blir man modigere?

Andre spørsmål som Jan fokuserer på: hva styrer menneskets oppførsel? Hvordan får du det du virkelig vil ha? Hvilket fokus skal vi ha i organisasjonen? Og hvordan lærer vi oss å styre vårt fokus selv?

På scenen er Jan en foreleser med stort engasjement og entusiasme og han sprudler av energi. Pedagogikken bygger på høyt tempo, humor og tydlige metaforer der publikum kjenner seg igjen og spesielt sin egen situasjon.

Pressebilder

Jan Rasmuson

Jan Rasmuson

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2