Integrasjon, inkludering og mangfold

Patrik Andersson - Alle prater om integrering, entreprenørskap og målbevissthet, men Patrik Andersson sørger for å levere.

Patrik Anderssons engasjerende, inspirerende og morsomme forelesning tar utgangspunkt i et Borlänge som stod overfor en rekke tøffe utfordringer. Industrien gikk på tomgang, den store musikkfestivalen hadde gått konkurs og de 50 000 innbyggerne hadde fått et tilskudd av 3000 somaliske flyktninger. Men der fremmedfiendtlighet og sosial eksklusjon kunne ha blitt resultatet, ville Patrik det annerledes. Her begynner historien som har fengslet en hel verden: historien om det somaliske landslaget i bandy og deres reise til VM i Sibir, som har fått store internasjonale mediekonsern som CNN, BBC, Al-Jazeera og Wall Street Journal til å valfarte til Borlänge for å rapportere om prosjektet.

Les mer...

Pär Johansson - Bli sett og verdsatt for den man er

Pär Johansson er initiativtaker til og leder for Glada Hudik-teateret. Har du hørt om det? Dette teateret har fått mye oppmerksomhet de siste årene fordi utviklingshemmede og «normalhemmede» opptrer sammen på scenen. Mer enn 130 000 tilskuere har sett ensemblets produksjoner siden 1996.

I sitt arbeid har Pär tre viktige utgangspunkt. For det første: For å vokse må man bli sett og verdsatt for den man er. For det andre: Med glede, engasjement og riktig tilpasset pedagogikk kan ethvert menneske finne sin utvikling og sin vekstkraft. For det tredje: Integrering og samarbeid mellom ulike grupper beriker tilværelsen for oss alle.

Les mer...

Milad Mohammadi - Årets foredragsholder i Sverige – gjennombrudd

Fra å vokse opp i en betongblokk i millionprogrammets utenforskap til å bli den yngste i Sverige med dobbeleksamen som jurist, statsviter og økonom. Milad bestemte seg tidlig for å lære alt om integrering, mangfold og om hvordan man inspirerer mennesker til å løfte seg selv og andre. Han ønsket å bli et forbilde og samfunnsendrer for å bevise at ulikheter er de største mulighetene, og at alle mennesker spiller en viktig rolle.

I dag har Milad blitt et symbol på disse sosiale spørsmålene, som en person med kompetanse, erfaring og lidenskap. Hans viktigste rolle er å formidle håp. Han ønsker å vise at alle mennesker spiller en viktig rolle og at vi må bygge et samfunn der vi inkluderer innvandrere og ser forskjeller som muligheter.

Les mer...

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2