Forside > Personligheter > Pär Johansson

Pär Johansson

Bli sett og verdsatt for den man er

Pär Johansson er initiativtaker til og leder for Glada Hudik-teateret. Har du hørt om det? Dette teateret har fått mye oppmerksomhet de siste årene fordi utviklingshemmede og «normalhemmede» opptrer sammen på scenen. Mer enn 130 000 tilskuere har sett ensemblets produksjoner siden 1996.

I sitt arbeid har Pär tre viktige utgangspunkt. For det første: For å vokse må man bli sett og verdsatt for den man er. For det andre: Med glede, engasjement og riktig tilpasset pedagogikk kan ethvert menneske finne sin utvikling og sin vekstkraft. For det tredje: Integrering og samarbeid mellom ulike grupper beriker tilværelsen for oss alle.

Arbeidet rundt teateret har brutt barrierer mellom mennesker. Frykt og fordommer har gått over til vennskap og forståelse. Ideer og metoder der kulturelle uttrykksmåter som teater, sang, musikk, bilder og farger er grunnleggende, passer i mange sammenhenger for å føre mennesker nærmere hverandre. Det være seg innen omsorg, i skolen, bedrifter, idrettsforeninger eller samfunnet som helhet.

Pär gir en forelesning fylt av humor og varme om å flytte grenser, og hele tiden strekke seg litt lenger. Du kommer til å få drastiske og lærerike eksempler fra hans arbeid med oppsetningene på Glada Hudik-teateret. Å hjelpe mennesker til å utvikle seg er det mest spennende arbeidet som finnes. En forutsetning for å lykkes er at en kjenner trygghet i rollen. Forelesningen hjelper deg med å komme deg dit. Dere kommer til å kose dere like mye som Pär gjør! Forelesningene passer til alle målgrupper, aldre eller yrkesområder. Grunntanken er at alle mennesker kan utvikle seg mer enn de tror er mulig.

Sagt om Pärs forelesninger: «Jeg har aldri ledd så mye på en forelesning før, og samtidig var det så mye følelser at jeg gråt» «Det er slikt en trenger i den grå hverdagen» «Inspirerende, rørende, berørende» «Alle bør høre denne forelesningen» «Pär fikk oss til å se det fantastiske i å la mennesker vokse» «Fengslende foreleser» «Befriende»

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap