Det er ikke tanken som teller

Ami Hemviken er en av Sveriges fremste forelesere innen atferd, påvirkning, relasjoner og kommunikasjon. Hun arbeider også som ledertrener og coach. Ami var nominert til prisen Årets taler 2016 – Gjennombrudd.

Gjennom sine år som foreleser og coach har hun hjulpet mange virksomheter og organisasjoner med å få ut mer energi og glede fra sine medarbeidere. Hun er en underholdende foreleser som alltid lykkes med å løfte og inspirere sitt publikum. Energien hennes er ikke til å unngå da den sprer seg til alle hun møter, og det gir resultater. I sine forelesninger jobber Ami med interaktivitet og hun sørger for å skape kommunikasjon og energi i både små og store grupper.

Amis gode evne til og interesse av å sette seg inn i sine kunders virkelighet gjør at hun tilpasser sine forelesninger og budskap ut fra de behovene hun avdekker i samtalene før sine oppdrag.

Med sine dype kunnskaper innen atferdsvitenskap og kommunikasjon gjennomfører hun ofte oppdrag med fokus på å forandre og utvikle atferd gjennom kommunikasjon. Hun er dyktig til å forstå og analysere ulike mellommenneskelige hendelser på arbeidsplassen, og hun kan kunsten å inspirere og motivere store grupper.

Med en stor dose humor og masse energi fanger hun sitt publikum, som får oppleve gleden av å våge å møtes og utvikle seg. Takket være hennes år som lærer ved høyere utdanning og deretter mangeårige erfaring innen markedsføring og kommunikasjon, kan hun på en tillitvekkende måte ta for seg og forstå målgrupper fra både privat- og offentlig sektor.

Ami mener at kunnskap om og praktisering av bevisst kommunikasjon ikke er "godt å ha" – det er selve nøkkelen til fremgang. På jobb så vel som privat.

Eksempel på forelesninger:

Gøy på jobb – Hvorfor og hvordan?

En oppløftende, morsom forelesning om fellesskap, relasjoner og kommunikasjon. Her forteller Ami om de nøklene som finnes for å kjenne mer kraft og energi på jobb. Hva sier atferdsvitenskapen og hvordan omsetter man dette til praksis? Ami resonnerer rundt inkludering og toleranse samt viktigheten av å skape en arbeidsplass der alle mennesker vokser og ser sin tydelige plass i kulturbyggingen. Fellesskapet, bekreftelsen og humoren blir viktige deler når man jobber med å få medarbeidere som ikke bare er fornøyde med arbeidsplassen sin, men også engasjerte. Grunnlaget for fellesskapet er en åpen, aksepterende og bevisst kommunikasjon – i alle ledd. Interaktivitet og spørsmål til diskusjon gjør forelesningen levende og tilpasset til din hverdag.

Fra innholdet:

 • Hvorfor vinner en virksomhet på å ha engasjerte medarbeidere?
 • Når oppleves arbeidsglede?
 • Fra klager til ønsker
 • Håndter stress
 • Bevisst kommunikasjon, hvordan påvirker du dine kolleger?
 • Inkludering og toleranse – arbeidsglede for alle?
 • Ledelse – fra ord til handling

  En oppløftende forelesning om å lede andre på en måte som motiverer og inspirerer. Å få meg seg medarbeiderne og ikke motsatt. Deltakerne får med seg flere kommunikative lederverktøy, som kan brukes med en gang. Disse kommer til å forenkle og forbedre deres daglige ledelse. Ami tar blant annet opp hvordan man kommuniserer tydelige forventninger og følger dem opp gjennom tilbakemeldinger, ros og ved å leve som man lærer.

  Forandring – hvordan skapes ny og varig atferd?

  En interessant forelesning om atferdsendringer på individuelt- og gruppenivå. Forelesningen er uvurderlig. Dersom du vil skape forandringer som varer og faktisk fungerer må du vite hvordan vi mennesker reagerer på noe som er nytt og ukjent. Grunnleggende forandringsteori på individ- og gruppenivå blir gjennomgått på en enkel og tilgjengelig måte.

  Overbevisende kommunikasjon – det er ikke tanken som teller

  En inspirerende forelesning med mange brukbare verktøy. I løpet av forelesningen kommer du til å bli bevisst på hvor vanskelig det er å påvirke menneskets atferd og hvor viktig en bevisst og overtalende kommunikasjon er i denne sammenheng. Gode idéer og kunnskap må pakkes inn på en tydelig måte. Her får deltakerne mange aha-opplevelser, latter og inspirasjon, men også verdifulle og håndfaste tips og råd rundt retoriske verktøy og tilnærmingsmetoder. Hun viser hvor viktig det er å følge opp atferd samt være utholdende for å nå et resultat.

  Overbevis i stedet for å overtale – grunnleggende retorikk

  En behagelig forelesning om hvordan du strukturerer et budskap for å få det best mulig fram. Denne forelesningen egner seg når du vil få gjennomslag for en idé og vil påvirke omgivelsene dine, da er nemlig en bevisst og viljestyrt retorikk ditt viktigste hjelpemiddel. Lær deg å overbevise heller enn å overtale gjennom å alltid gå ut ifra at den du har foran deg – din sjef, din kunde, ditt barn eller hvem det nå måtte være, kommer til å berike ditt liv. Lær deg å argumentere for ditt ståsted, være tydelig, skap følelser og sett avtrykk. Ta del i en retorisk disposisjon som hjelper deg med å bli tydeligere og oftere få gjennomslag for din vilje. Du lærer hvor viktig ditt kroppsspråk er når du skal nå frem og skape både tillit til deg som person og en følelse hos målgruppen din.

  Med sin tydelighet og humor er Ami også en verdsatt moderator og konferansier.

  Les mer om Ami Hemviken

  Søk

  Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

  Be om et tilbud

  Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

  Om arrangementet
  1
  Kontaktinformasjon
  2

  Be om et tilbud

  Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

  Om arrangementet
  1
  Kontaktinformasjon
  2