Motivasjonsforedrag med Marius Løken

Marius Løken

I 2011 overlevde jeg det mye omtalte Halloween-drapet. Etter å ha blitt påført 20 knivstikk og en tid i koma ventet en lang prosess for å komme seg på bena. I møte med fagfolk, mennesker og historier skjønte jeg raskt at vi alle møter motgang. Livet kan svinge brutalt og brått snu. Da gjorde jeg en viktig oppdagelse: Evnen til å takle motgang ligger i hva du gjør og hvordan du har det i hverdagen.

De siste årene har jeg reist rundt og holdt over 300 foredrag. På mange måter er jeg den typiske telefonselgeren som fikk en scene, et viktig budskap og en arena for all min energi. Det er fort gjort å tenke seg at dette er en sterk og trist historie, men mine foredrag handler i hovedsak om hva hendelsen lærte meg og hva jeg oppdaget underveis.

Vi mennesker er flokkdyr. Vi stiller sterkt som tropp. Da er arbeidsmiljøet avgjørende og det er viktig å se sine kollegaer, spre glede og løfte andre. På denne måten bidrar hver og en til et sterkt og unik arbeidsmiljø. Dette løfter den psykiske helsen og er faktorer som øker gleden for å dra på jobb. Det bidrar til mer energi og lojalitet. Har du det bra i hverdagen er du mer tilstedet på jobb. Enkelt sagt: Det finnes flere motivasjonsfaktorer til å dra på jobb enn lønn og karriere.

Å investere i menneskene rundt deg - er den beste investeringen du kan gjøre

Et annet aspekt jeg er opptatt av er den fysiske helsen. Denne må prioriteres. Skal man klare å ha overskudd i hverdagen er frigjøring av endorfiner (lykkehormoner) som frigis ved aktivitet og stimuli av kroppen, en avgjørende faktor. Ansatte blir mer opplagte, de får mer glede og mer energi. Fysisk og psykisk helse henger sammen!

Sist, men ikke minst lærte jeg at rutiner er viktig. Rutiner på jobben og rutiner i hverdagen. Dette var avgjørende for meg da jeg skulle snu en turbulent og depressiv hverdag.

Ta vare på dine kollegaer. Vær i aktivitet. Ha rutiner som får deg gjennom dagen.

Marius Løken har holdt foredrag for en rekke organisasjoner, foreninger, skoler, bedrifter og organisasjoner. Les mer og book foredrag med Marius Løken her.

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2