Marius Løken

Marius Løken

Snu motgang til medgang

Marius Løken overlevde det mye omtalte Halloween-drapet i 2011. Historien er grunnlaget for hans foredrag om veien tilbake. Ved hjelp av refleksjoner, humor og åpenhet, leverer Marius energifylte og skreddersydde foredrag til alle målgrupper.

Marius brenner for å dele sine erfaringer og refleksjoner. Til tross for at bakgrunnshistorien er sjokkerende og trist, er foredragene alt annet enn tunge. For Marius handler det om hvordan man takler og møter motgang. Han kom seg på bena etter 20 knivstikk og et liv som ble totalt forandret. Marius er lidenskapelig opptatt av at hans verktøy kan brukes av de fleste og i flere ulike sammenhenger.

Marius Løken vokste opp i den lille fjellandsbyen Hemsedal. Sammen med to barndomsvenner flyttet han til Oslo for å studere og han stortrivdes, men en natt i oktober 2011 forandret alt seg. En av barndomsvennene hadde gått inn i en psykose og gikk til angrep med kniv. En mistet livet, mens Marius overlevde 20 knivstikk. Han ble hardt skadet både fysisk og psykisk, hadde traumer, fikk store søvnproblemer og tillitsbrudd. Sakte, men sikkert hentet han motivasjonen til å komme tilbake til gamle rutiner og etablere nye. Bevisst på at livet brått kan snu bestemte Marius seg for å dele av sine erfaringer gjennom foredrag.

Foredrag med Marius Løken:

Snu motgang til medgang

Et foredrag som baserer seg på all motgangen Marius møtte under drapsforsøket i 2011 og all motgang han opplevde i tiden etterpå. Alle møter motgang i løpet av livet og det handler om hvordan man takler den. Marius har enkle, men gode grep for hvordan man kan snu hverdagen i sitt favør. Hvordan man tar kontroll og "bretter" opp ermene. Fysisk aktivitet, rutiner, sosial ramme og humor er viktige punkter for Marius. Dette gjør foredraget like aktuelt for både jobb, studieliv og hverdag.

Dørstokkmila

Dørstokkmila er en terskel de fleste møter på fra tid til annen. Ofte handler det om små ting og sitter som regel i hodet. Med dette foredraget snakker Marius om hvor mye kapasitet og potensiale som bor i oss mennesker - når vi virkelig trenger det. Hvordan finne den rette "sulten" til å ta tak og ikke minst etablere gode rutiner som gjør deg lykkelig og får deg i mål.

Marius skreddersyr alle sine foredrag.

Sagt om Marius:

«Det var en svært god mix av alvor, humor, lærdom og tips til hvordan hans historie også kan brukes i arbeidshverdagen. Kan trygt anbefales!» - Frode Wold, Oslo Tingrett

«Marius sine erfaringer er både inspirerende og motiverende, han kan sterkt anbefales som en entusiastisk foredragsholder» - Handelshøyskolen BI

Pressebilder

Artikler

Marius Løken

Marius Løken

Personlig utvikling

Inspirerende forelesere

Forelesere innen Storytelling

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Book en foreleser

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Book en foreleser

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2