> > >

De er Sveriges beste foredragsholdere – folket har stemt.

Christina Stielli: Årets foredragsholder - kvinne

Christina Stielli gir virkelig en energi-innsprøyting. Hennes inspirerende foredrag gir, med både dybde og nærhet, verktøy for å kjenne ikke bare arbeidsglede - men også ansvar og delaktighet. Med latter, mye å kjenne seg igjen i og stort alvor tar hun et oppgjør med alle som tror at ting bare skjer av seg selv. Christina leder deltagerne frem til innsikten om at det er du selv som bestemmer hvor du skal og hvordan du blir møtt. Hun viser deg at alt er mulig. Når Christina kommer på scenen med sine foredrag flyr tiden av gårde. Derfor er det ikke så rart at Christina Stielli er den første kvinnen som har vunnet prisen "Årets taler" to år på rad.

Les mer...

Christina Stielli

Olof Röhlander: Årets foredragsholder - mann

Olof Röhlander er et stort navn blant forelesere. Han er en av få foredragsholdere som hvert år holder hundrevis av kritikerroste foredrag. Ifølge Dagens Industri har Olof vært den mest brukte foredragsholderen i svensk næringsliv de siste årene. Hans foredrag handler om personlig utvikling og hvordan man trener tanker, følelser og holdninger. Olof snakker også ofte om grunnlaget for alle relasjoner: kommunikasjon. Han foreleser om motivasjon og inspirasjon - om å bli begeistret for fremtiden. Olof har nå blitt kåret til "Årets taler" to ganger.

Les mer...

Olof Röhlander

Andreas Ekström: Årets foredragsholder - gjennombrudd

Andreas Ekström holder fantastiske forelesninger om den digitale revolusjonen. Hans perspektiv er på samfunnet og menneskene som lever i det. Andreas maler fremtidsbilder gjennom å prate om samfunns- og atferdsendringer istedenfor tekniske muligheter. Andreas er veldig respektert for hvordan han med pedagogikk, entusiasme og tydelighet får publikum til å reflektere over sitt liv på nettet. Andreas sitt foredrag på TED har blitt sett av en million mennesker fra hele verden. Andreas Ekström er et unikum når det gjelder å trollbinde publikum samtidig som de får en mulighet til å reflektere over fremtiden.

Les mer...

Andreas Ekström

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Nyhetsbrevsartiklar

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap