Nyhetsbrev mai 2013

Talerforum presenterer Moods of Norway

The Moods of Norway presentation is a travel from when it all started, up until where we are now. The founders of Moods of Norway tells about how it all started, and how they have, step by step, built a world wide fashion lifestyle brand in a different way based on Stryn and Norway as the main inspiration. The presentation is deeper dive into the "happy clothes for happy people" slogan that Moods of Norway is all about :) The presentation is also a story about entrepreneurship, marketing, values, motivation, and a different way of doing things.

The presentation has been given top ratings ever since we started to tell our hibbedydibbedy story.

Les hele historien...

Per Fugelli - Lege, professor og tidligere kreftpasient. Vinner av Fritt Ords pris 2013

Per Fugelli er kjent som en frittalende debattant. Han har gjennom en årrekke deltatt i den offentlige samtalen. Per Fugelli får Fritt Ords Pris for 2013 for å ha gitt en stemme til kreftsyke og de som står ansikt til ansikt med døden», begrunner styret i Fritt Ord. Både i forskning og undervisning er Fugelli opptatt av hvordan fordeling av makt og goder i samfunnet påvirker menneskenes helse. Det dreier seg ikke bare om makt og goder i økonomisk forstand, men også om fordeling av verdier som trygghet, frihet og verdighet.

For mer informasjon om Per Fugelli - klikk her

Jarle Andhøy - Foredrag om Berserk

Allerede som 19-åring reiste han ut i verden med en 27-fots Albin Vega. Senere har det blitt flere ekspedisjoner både til havs og til lands og flere bøker og tv-serier om disse.

For mer informasjon om Jarle Andhøy - klikk her

Ståle Økland - Tenk som en rockestjerne

Ståle er brennaktuell med både bok og et helt nytt foredrag ”Tenk som en rockestjerne - som fascinerer og inspirerer! Han forteller om funnene sine, om livet på veien og backstage med artistene, og hva næringslivet kan lære. Han illustrerer med bilder og film og gjør foredraget til en forestilling du sent vil glemme. Gjør deg klar for fremtidens ledelse, motivasjon og rock’n’roll.

For mer informasjon om Ståle Økland - klikk her

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2