Forside > Personligheter > Gurra Krantz

Gurra Krantz

Gurra Krantz er taler, forfatter, båtbygger, seilmaker og en av Sveriges mest erfarne og fremragende seilere med mer enn 20 års erfaring i profesjonell kappseiling med internasjonale mannskaper. Hans emner er blant annet lederskap, krise- og konflikthåndtering, kulturelle forskjeller, hvordan man setter sammen en kvalifisert gruppe og, ikke minst, hvordan man bør tenke for å vinne.

Lederskap og samarbeid er to hovedtemaer i Gurra Krantz' foredrag. Rekruttering, og enkeltpersoners betydning er også med i hans presentasjoner. Gurra har opptredener som er ganske lette og underholdende, samtidig som de har mye dybde. Hans forskjellige foredrag behandler motivasjon, kameratskap, målsettinger, forberedelser og nøyaktighet, lederskap og gruppedynamikk. Viktigheten av å ha klare og veldefinerte mål. Hvordan man får hele gruppen å dra i samme retning på tross av forskjellige kunnskaper og personligheter innen en gruppe. Universell kunnskap, enten man er seiler eller ikke.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap