Forside > Personligheter > David Lega

David Lega

David Lega avsluttet sin svømmekarriere etter Paralympics i Sydney 2000 og dedikerer seg nå til forfatterskapet sitt og forelesninger. Han mener at man må slutte å sammenligne seg med andre og i stedet se på sine egne forutsetninger.

Etter Paralympics i Sydney 2000 avsluttet David svømmekarrieren for å bruke all sin energi på å bli foreleser og forfatter. David Lega er snart ferdig utdannet jurist med spesialisering i Europarett og menneskerettigheter. Han arbeider også som svømmetrener for ikke-handikappede barn i klubben sin Mølndals ASS. I løpet av det siste tiåret har David holdt taler og inspirert hundretusener av mennesker over hele verden innen områder som ledelse, eliteidrett, målsettinger, sykepleie og omsorg. Hans temaer er motivasjon, entusiasme, tørre å gjøre nye ting, men også å innse sine begrensninger, tørre å bli bedre, men blåse i å være best, positiv tenking og hvordan man tøyer grenser, kjærlighet, støtte, krav og skryt - selvtillitens fire ben og mental utvikling.

David Lega mener at den største feilen mange gjør, er at de sammenligner seg med alle andre i stedet for å se på sine egne forutsetninger og den utviklingen man faktisk har gjort. Alle mennesker kan bli flinke til noe, det er ikke det som er problemet, problemet er å liste opp til hva.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap