Forside > Personligheter > Terje Bjørkhaug

Terje Bjørkhaug

Terje Bjørkhaug startet som bedriftsselger i Hertz i 1996 og hadde en 100 % volumøkning i løpet av de siste 3 år av sitt engasjement for Hertz, da som salgssjef Norge. De 4 siste år i Hertz hadde han ansvaret for alle bedriftsselgerne og reiselivsansvarlige i Hertz, i tillegg til å være norsk prosjektleder for Nordisk samarbeid om salg og salgsledelse i Hertz.

Har du lyst til å høre hvorfor toppselgerne blir bedre enn sine kolleger og konkurrenter? Tror du at noen av dine selgere har mer å gå på dersom de justerer litt på innstilling og salgsteknikk? Vil du gi dine medarbeidere et inspirerende kurs, hvor man får høre mange spennende historier, lære mange effektive teknikker og hvor man får mye motivasjon til å stå på videre?

Denne kurs blir ofte satt opp som Kick-Off, fordi den er både morsom, underholdende og lærerike. Kursene tilpasses din bedrift, gjerne også til ikke-selgere med kundekontakt. Vi vil også legge vekt på å trene avdelingsledere til å følge opp kurset i etterkant, da vi er svært opptatt av at du skal få en effekt av kurset både på kort og lang sikt.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap