Forside > Personligheter > Simon Woodroffe

Simon Woodroffe

Etablerer, eier og skapende kraft bak alle “YO!” foretak, Simon Woodroffe, sluttet på skolen som 16-åring og har vært i underholdningsbransjen i 30 år. Hans produksjonsselskap i London og Los Angeles organiserte konserter for de fleste artistene på 70- og 80-tallet fra The Moody Blues til Madness og Rod Stewart til George Michael og begivenheter som ”Live Aid”. ”YO! Sushi” ble etablert av Simon i 1997 etter at en bekjent foreslo at han skulle åpne en sushi-bar med rullerende båndservering og med jenter iført PVC mini-skjørt … og slik startet verdens mest kjente kjede av båndservering sushi-barer med effekter som tilkallingsknapper, robot drikketraller, japansk TV og nylig selv-varmende tallerkener. Restauranter fulgte i stormagasinene ”Harvey Nichols” og ”Selfridges” og rundt omkring i London.

Først tidlig i 1999 åpnet ”YO!” dørene for effekter som lave bord, selvforsynings øl, røykabsorberende askebeger, syngende servitriser, tarot spåing, massasje og bento mat. Selskapet ønsker å ekspandere i økonomiske nedgangstider ved å utnytte fordelene ved lavere kostnader, flere muligheter og dets varierende priser. ”YO!” har tatt sine første forsiktige skritt internasjonalt og det er stor interesse for dets merkeverdi, systemer, nyvinninger og viten. ”YOTEL!” – Simons lenge ønskede hotellkonsept er godt i gang og ser ut til å komme på banen i 2009 som et sentralt beliggende og innovativt lavkostsalternativ til konvensjonelle hoteller. Simon er en etterspurt foredragsholder på arrangementer for entreprenørskap, kundeservice og kreativitet.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap