Forside > Personligheter > Rune Larsson

Rune Larsson

En av verdens beste løpere på ekstremt lange distanser. Tvers over Amerika, for eksempel. Han har også rodd over Atlanteren. Idrettslærer, skribent og foreleser som snakker om motivasjon og kunsten å orke, om mosjon og forebyggende helse og om eventyr og strabaser.

Rune Larsson har i høyeste grad flyttet grenser og gjort sine drømmer til virkelighet. Men han mener også at alle mennesker og grupper har mulighet til å orke enormt mye mer hvis man kan samarbeide. Flere ulike faktorer, som for eksempel kroppen, sjelslivet, motivasjon, kulturen, hvile og ernæring påvirker prestasjonsmulighetene og kapasiteten.

Rune forteller med mye humor og mange anekdoter om hvordan vi kan optimalisere alle disse faktorer som påvirker kraften, for at vi skal kunne få mer ut av den styrken vi har i oss.
Han er en rutinert forteller og har en egen spalte i løperavisen ´Runner’s World´. Han har i tillegg en relevant akademisk eksamen som komplementerer de rent empiriske kunnskaper som han deler med seg.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap