Forside > Personligheter > Richard Hammond

Richard Hammond

Programleder og med på ti-på-topp- listen for britiske TV-talenter.

Richard er best kjent for å være medprogramleder i Top Gear og som en av vertene for det årlige motorshowet MPH. Han har også en ukentlig spalte i en nasjonal avis og har vært programleder for flere andre show som f.eks. Two quiz show Petrolheads på BBC.

I juli 2005 fikk Richard den tvilsomme æren å bli kåret til nummer èn på listen over topp "weird celebrity crushes" i et Heat-magasin. Samme år kom han også med på ti-på-topp-listen for britiske TV-talenter.

Han blir noen ganger omtalt som "Hamster" av fans og medprogramledere i Top Gear. Kallenavnet hans ble enda mer populært etter at han ved to ulike anledninger spiste papp og gjorde hamsteraktige bevegelser.

Den 20. september 2006 ble Richard alvorlig såret i en bilulykke under filming for Top Gear ved den tidligere RAF Elvington flyplassen i nærheten av York. Han kjørte en jet-powered Vampire bil, som teoretisk skal være i stand til å kjøre 595 km/t (370 mph).

Det ble sagt at han hadde en fart på 463 km/t (288 mph) da han krasjet. Han ble brakt til den nevrologiske spesialistavdelingen ved Leeds General Infirmary, hvor han ble fullstendig rekonvalesert.

Den 12. november 2006 var han tilbake bak rattet i sin Morgan for første gang etter ulykken og tok det meget rolig

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap