Forside > Personligheter > Pär Lager

Pär Lager

Verdien av en omverdensanalyse

Pär Lager har stor erfaring i forelesninger, undervisning og rådgivning i omverdensanalyse. Tidigere har han vært politisk sakkyndig i departementet med ansvar for høyere utdanning og mediepolitikk, leder for forretningsutvikling i børsfimaet Observer og ansvarlig for Svenska Spels omverdensanalyse. Pär Lager har også stor erfaring i internasjonalt arbeid.

Pär er magister i statsvitenskap og journalistikk. Han taler bl.a. om verdien av omverdensanalyse, hvordan den koples til strategiarbeid, forretningsutvikling, markedskommunikasjon og hvordan man rent praktisk skal opptre for å komme igang. Andre emner er fremtidsvisjoner og trend- og scenarioanalyser.

Omverdensanalyse handler om tidlig å oppdage og forstå farer og muligheter i omverdenen som kan påvirke en virksomhet og deretter omsette denne kunnskapen i praktisk handling. Pär Lager presenterer en rekke begivenheter fra virkeligheten og forandringer i Sverige og i verden, tidligere og nå, som har påvirket organisasjoner og bedrifter både positivt og negativt. Samtidig peker han på nye trender innen forskjellige områder og hvordan disse kan påvirke oss.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap