Forside > Personligheter > Olaf Olsvik

Olaf Olsvik

Han var vel ansett, rik, respektert og vellykket. En suksessfull næringslivsleder. Han eide og ledet en bedrift med en betydelig omsetning. Men bak den vellykkede fasaden med Rolex-klokke, Armani-dresser og fine biler, utviklet han et ekstremt misbruk av alkohol, piller og kokain. I 15 år levde han sitt dobbeltliv. En bilulykke i januar 2002 reddet livet hans. Etter sykehusoppholdet, la han seg inn på et behandlingssenter for rusavhengige, og har siden vært rusfri. Olaf Olsvik er i dag en etterspurt og dyktig foredragsholder med en sterk historie å fortelle. I foredraget "Rus og Rolex – historien om en narkoman i hvit snipp" gir han et rått og usminket bilde av hverdagen til en norsk næringslivsnarkoman. Olaf tar oss med på ei reise inn i en verden som de færreste av oss trodde eksisterte. En historie det er verdt å låne øret til.

Olaf produserte og importerte klær fra Østen og drev det stort i bransjen, men nedturen kom raskt etter hans første skilsmisse i 1987. Livet mitt ble snudd fullstendig på hodet og han fikk nervemedisin foreskrevet av legen. Han ble raskt en narkoman i hvit snipp. Sammen med sin kone, Margit, driver han nå rusbehandlingsklinikken Mestringshuset Sør som ligger i Vegårshei i Aust-Agder. I tillegg driver de bedriftsrådgivning og foredragsvirksomhet, det meste under temaet "Rusmisbruk – næringslivets skjulte trussel".

Boken "Rus og Rolex" er en rå og usminket beskrivelse av Olafs historie som rusmisbruker, svindler og fullstendig mislykket far samtidig som han var en tilsynelatende vellykket næringslivsleder. Boken er ført i pennen av Bjørn Olav Jahr, journalist og forfatter med god innsikt i den næringslivsverden han beskriver. Jahr vant SKUP-prisen i 2002 for avsløringen av Finance Credit.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap