> >

Hvordan skal vi ruste Norge for fremtiden?

Ole Petter Nyhaug - Forbrukeren som den nye vekstmotoren

Ole Petter er en av landets mest brukte og anerkjente foredragsholdere innen marketing, medier, markedsanalyse, innovasjon, trender og fremtid.

Ole Petter er et kjent fjes i markedsanalyse-, medie- og marketingkretser. Først og fremst som en innovatør og fagperson innen forbrukerinnsikt, markedsanalyse og trender. Han har ofte vært først ute med nye konsepter som senere har blitt adoptert av andre, også internasjonalt.

Foredrag av Ole Petter:
• Forbrukertrender mot 2020
• Drivere for vekst: Digital innovasjon og nye vekstmuligheter
• Fremtidens medarbeider – hvordan lede og motivere den nye generasjonen ansatte
• Morgendagens salg og marketing
• Ungdom og ungdomstrender (både i kommersielt perspektiv, men også inom det offentlige, idrett og samfunn)
• "Hva vil folk ha i morgen" – innen "alle" kategorier
• Nye medier, digitalisering og fremtidens mediebruker
• Fremtidens læring, skole, jobb og utdanning

Les mer...

Ole Petter Nyhaug

Anita Schjøll Brede - Fremtid, teknologi og innovasjon

Anita er en forteller, teknologi-geek, gründer og startup kid med en lidenskap for teknologi som gjør menneskers liv bedre.

Hun er alumni fra prestisjefylte Singularity University på NASA Ames research Center. De siste ti årene har hun jobbet i 8 ulike industrier, grunnlagt 4 startups og gått på 6 universiteter. Hvis du ber henne prate eksponensiell teknologi, innovasjon, kunstig intelligens, fremtidens medisin, bioteknologi, solenergi, genomikk, selvkjørende biler og hvordan verden egentlig kommer til å se ut om 15 år så blir hun gira.

Les mer...

Anita Schjøll Brede

Ståle Økland - Trendekspert og forfatter

Ståle Økland er trendekspert, forfatter og en av Norges mest etterspurte foredragsholdere

Norge og Europa er i omstilling. Ståle Økland holder foredrag om den nye delingsøkonomien, trender innen ny teknologi, handel og detaljhandel. Han har holdt foredrag for regjering, næringsliv og offentlig sektor. Han har skrevet flere bøker og har stått på scenen på noen av verdens fremste innovasjonskonferanser. Ståle evner kunsten å forklare vanskelige problemstillinger på en forståelig og underholdende måte.

Han reiser verden rundt for å finne svaret på hvordan vi kommer til å tenke og leve i morgen. På reisene sine oppsøker han byer, bedrifter, forskningsinstitutter og kreative miljøer.

Les mer...

Ståle Økland

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap