Nyhetsbrev januar 2013

Karina Hollekim

Karina var en av verdens beste frikjørere og basehoppere inntil hun i 2006 var døden nær i en fallskjermsulykke. Hun blev forespeilet et liv i rullestol, men nektet å godta forutsetningene. Frem til i dag har hun kjempet seg tilbake til et normalt liv. Karina forteller den gripende historien om å bygge seg opp i motgang, om aldri å gi opp og om å finne en ny mening med livet. Det som før handlet om å utføre stadig nye halsbrekkende stunts, handlet for Karinas del plutselig om å lære seg å gå igjen!


For mer informasjon om Karina Hollekim - klikke her!

Einar Øverenget

Med mer enn ti års erfaring som foredragsholder foreleser Einar Øverenget med stor tyngde omkring spørsmål knyttet til etikk, moral og filosofi, men uten å bruke akademisk sjargong.
I stedet bruker han alt fra klassiske filosofiske argumenter til popkulturreferanser og observasjoner fra hverdagen for å bygge opp sitt resonnement. Med et glimt i øyet leverer Øverenget inspirerende og tankevekkende presentasjoner som ikke lar tilhørerne være uberørt.

For mer informasjon om Einar Øverenget - klikke her!

Dag Otto Lauritzen

Alt er mulig! Det umulige tar bare litt lenger tid, sier Dag Otto Lauritzen blant annet i sitt foredrag om hvordan man kan ta tak i seg selv og sine omgivelser når man vil nå nye mål og prestere noe ekstra. Han snakker av erfaring. Som sykkelrytter vant Dag Otto store triumfer, men møtte også mange motbakker – i dobbelt forstand. Trenger du og dine medarbeidere litt ekstra motivasjon og inspirasjon i en travel hverdag? Syklisten, mosjonisten, danseløven og mesternes mester kan hjelpe deg.

For mer informasjon om Dag Otto Lauritzen - klikke her!

Live Landmark

Live er mentaltrener og coach, hun er også en svært erfaren kursinstruktør i stressmestring og motivasjonsforedragsholder. Tilsammen har hun veiledet mer enn 1000 deltakere, foreldre og ledsagere og holdt flere enn 100 kurs. Lives motto er: Hvis det ikke er umulig, så må det være mulig.

For mer informasjon om Live Landmark - klikke her!

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2