Nyhetsbrev oktober 2011

Ny foredragsholder hos Talerforum: Mona Sahlin

Vi er i dag stolte over å kunne presentere Mona Sahlin som ny foredragsholder hos oss i Talerforum.
Etter en nesten tredve år lang politisk karriere valgte Mona Sahlin i mars 2011 å fratre stillingen som partileder for Sosialdemokraterna. Med seg fra sine år i politiken har Mona en bred og dyp kunnskap som hun nå deler med seg i sine foredrag. Les mer om Mona i dette nyhetsbrevet og gå ikke glipp av sjansen til å booke årets mest spennende taler i særklasse!

Mona Sahlin

Mona Sahlin, en av Sveriges mest kjente politikere, er en engasjerende og dynamisk taler, bl.a. angående ledelse og likestilling. Hun har erfaring ved at hun som ung kvinne gjorde karriere og fikk reaksjoner fra omgivelsene og fra allmennheten.

Mona er en strålende entertainer og retoriker som lar kroppsspråket spille en fremtredende rolle i forelesningene. Hun taler engasjert, blant annet om anti-rasisme, politikk, fremtid, miljø, lederskap, motivasjon, trivsel, likestilling og retorikk.

Mona Sahlin ble tidlig politisk aktiv i SSU og ble i 1982 valgt som 25-åring inn i riksdagen som yngste medlem. I 1990 ble hun utnevnt til arbeidsmarkedsminister og ble medlem av sosialdemokratenes administrasjonskomite. I 1992 ble Mona Sahlin sosialdemokratenes første kvinnelige partisekretær og i 1994, da sosialdemokratene igjen tok over regjeringsmakten, ble hun valgt til visestatsminister.

I løpet av hennes lange periode i riksdagen og regjeringen, har Mona Sahlin holdt en rekke embeter, som arbeidsmarkedsminister, integrasjonsminister, minister med ansvar for spørsmål om demokrati og likestilling, og senere som miljøminister og som energi- og samfunnsbyggingsminister.

17. mars 2007 ble Mona Sahlin valgt til sosialdemokratenes første kvinnelige leder da hun etterfulgte Göran Persson. I 2011 sa Mona Sahlin opp stillingen som partileder og ble etterfulgt av Håkan Juholt. Den 1. april 2011 avsluttet Mona Sahlin også stillingen som riksdagsrepresentant og utnevnelser i krigsdelegasjonen, utenriksnemnden og Nordisk Råd og endte dermed sin formelle politiske karriere. I dag arbeider hun med spørsmål som sterkt engasjerer henne som kampen mot rasisme og arbeid for større likestilling, og hun sitter som styremedlem i stiftelsen Expo, samt som ny styreleder i Anna Lindhs minnefond.

For mer informasjon om Mona Sahlin - klikke her!

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2