Forside > Personligheter > Nicholas Stern

Nicholas Stern

Nicholas Stern, nå Lord Stern of Brentford, laget overskrifter og ble umiddelbart verdenskjent da han utga den imøtesette og godt mottatte 700-siders banebrytende "Stern Review on the Economics of Climate Change". Han var tidligere økonomisk sjefsrådgiver til regjeringen i Storbritannia og var sjefsøkonom og Senior Vice-President i verdensbanken fra 2000 to 2003. Han spilte også en nøkkelrolle i Europas økonomiske utvikling som sjefsøkonom og sjefsrådgiver til direktøren i EBRD (Den europeiske bank for gjenoppbygging og utvikling).

I foredragene forklarer Lord Stern hvordan man kan bygge opp et økonomisk klima som legger tilrette for investering og vekst og som setter bedrifter og individer i stand til å delta i denne veksten. Han går også grundig gjennom de viktigste økonomiske konsekvensene av klimaendringen og gir organisasjoner verdifull innsikt i virkningen av global oppvarming på forretningslivet både på kort og på lang sikt

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap