Forside > Personligheter > Micael Dahlén

Micael Dahlén

Nextopia - Livet, lykken og pengene

Micael Dahlén er professor i markedsføring og konsumeratferd ved Stockholms Handelshøyskole. I forbindelse med utgivelsen av hans siste bok, er han i svensk presse introdusert på følgende vis, "Markedsføringsguruen ved Stockholms Handelshøyskole er på banen igjen. I hans siste bok tar han for seg et av de mest kontroversielle tema innen business: Kreativitet".

Micael Dahlén har tidligere utgitt fire bøker. Den "Kotlerske" universitetstekstboka "Merker og markedsføringskommunikasjon" ble globalt lansert av Wiley i 2007. Dahlén er en kommende stjerne innen akademia og har publisert et stort antall artikler i akademiske tidsskrift om emnene merkeskaping, reklame, PR og media. Micael Dahlén er en ofte innleid foreleser og konsulent i firmaer og på skoler. Den nye boka "Nextopia – livet, lykken og pengene i forventningssamfunnet" av professor Micael Dahlén er i butikkene nå.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap