Forside > Personligheter > Mats Henriksson

Mats Henriksson

Hvorfor blir noen stjerneselgere mens andre forblir middelmådige? Hva bør og kan individer eller ledere prioritere, påvirke og fokusere på i en lavkonjunktur? Hvilke bakenforliggende drivkrefter, holdninger og adferd er knyttet til vellykkede forretningsprestasjoner? Kan man måle og analysere disse mykere verdiene? Hvilke forandringer i omverdenen kommer til å ha betydning for morgendagens salg? Og hvilke konsekvenser gir det i dag? Hvordan arbeider framgangsrike foretak og ledere med rekruttering, motivasjon og coaching for å skape høypresterende salgsorganisasjoner med en salgskultur der selgerne og andre medarbeidere trives, har høy produktivitet og er stolte og framgangsrike i sin yrkesrolle?

Mats Henriksson er analytiker, skribent og salgsekspert i ett analyse- og forskningsforetak som har spesialisert seg på fremgangsrikt salg. Ett inspirerende bombenedslag som med konkrete virkelighetsbeskrivelser behandler emner, resultater og sluttsatser fra så vel egen som internasjonal forskning. Uansett om det er en mindre styregruppe eller større "kick off" er Mats en taler som inspirerer og motiverer, men som samtidig pedagogisk forankrer resonnement med konkrete eksempler fra virkeligheten. Ambisjonen til Mats er å forene forskning og studier med næringslivets behov for økt praktisk kunnskap innen salg på en smakfull og lett tilgjengelig måte, men med et konkret innhold. Og ikke minst, å øke statusen til selgerne.

Drivkraften til Mats ligger i hjerte og engasjement. Nya ideer, innsikt og inspirasjon innen det kanskje viktigste området for å skape tilvekst og selve hovedpulsåren i all kommersiell virksomhet - salg!

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap