Forside > Personligheter > Magnus Lindkvist

Magnus Lindkvist

Magnus Lindkvist er trendspion, og bruker tiden sin til å jakte på gode ideer over hele verden. Han er utdannet ved Handelshøyskolen i Stockholm og UCLA og er medlem i det amerikanske trendseminaret TED (Technology, Entertainment & Design) som arrangerer årlige konferanser med verdens "thinkers and doers". Magnus er også ansvarlig for kurset "Trendspotting" på SSES, (Stockholm School of Entrepreneurship, hvis hovedansvarlige er Karolinska Institutet, Kungliga Tekniska Högskolan, Handelshögskolan og Konstfack). Han driver sitt eget foretak og i bagasjen har han også ett formannskap i European Marketing Summit i Istanbul, samt et framgangsrikt arbeid med å lasere Lexus Rx400h i Europa.

Magnus Lindkvist taler forståelig nok om trender, om fremtiden og om entreprenørskap. Andre emner er varemerker og varemerkestrategier samt "employer branding". Magnus mener at de 12 % av ens våkne tid som alle i gjennomsnitt tilegner tanker om framtiden, må struktureres bedre og brukes til noe konstruktivt. Det kan være til å tjene mer penger, til å ta bedre avgjørelser eller helt enkelt til å bli lykkeligere.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap