Forside > Personligheter > Lillian Müller

Lillian Müller

Helseekspert, skuespiller og Playboy-legende

Få norske kvinner har klart det Lillian Müller har gjort. Å sjonglere karriere og rollen som alenemor i Hollywood er ikke enkelt. Lillian har i sin 40 år lange karriere hatt fokus på å holde seg på toppen. Hennes visjon handler om å sette pris på mennesker rundt seg, fokusere på egen helse og ha en spirituell tilnærming til livet.

Lillian Müller ble født i 1951 på Sørlandet. Etter å ha vært finalist i Frøken Norge hadde hun suksess som modell i London. Der ble hun oppdaget av Playboy, og i 1976 ble hun "Playmate of the Year". Lillian er til dags dato den Playmate of the Year som har hatt flest forsider på amerikanske Playboy, USAs kanskje mest prestisjefulle magasin. Hun er i godt selskap med bl. a. Marilyn Monroe, Jane Fonda, Kim Basinger, Nancy Sinatra, Linda Evans og Drew Barrymore.

I mange år jobbet Lillian Müller som skuespiller og hun har spilt i en rekke filmer, TV-serier og musikkvideoer. Lillian er medlem av det anerkjente "The Actors Studio" i Los Angeles hvor hun har blitt trent av Oscar-vinner Martin Landau og Mark Rydell. Hun har jobbet i over 30 filmer og serier med kjente navn som Rod Stewart, Jack Nicholson, Tom Selleck, Tony Curtis og Bill Cosby for å nevne noen.

Lillians vendepunkt i livet var da hun skrev bestselgeren "Feel Great, Be Beautiful over 40". Den har fokus på hennes lidenskap for en sunn livsstil og hvordan den fungerer i dagliglivet. I dag reiser Lillian rundt og forteller om sitt liv og gir andre tips og råd om en sunnere livsstil. Hennes mål er å få publikum til å "bli den aller beste du kan bli". Nå kan du la deg inspirere av og bli med på hennes reise!!!

På scenen kan du forvente deg en sprudlende Lillian som fanger publikum. Hun byr på mye humor, inspirerende historier fra hennes karriere og det seneste innen livsstil og helse. Lillian gir konkrete tips om hvordan du kan endre din livsstil både fysisk og spirituelt. Du kommer garantert hjem med nye idéer, motivasjon og tips, uansett om du er mann eller kvinne. Gå ikke glipp av muligheten til å oppleve Lillian Müller live!

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap