Forside > Personligheter > Lasse Gustavson

Lasse Gustavson

Lasse Gustavson er brannmann av yrket. Pa 80-talet var han med på en fryktelig gasseksplosjon hvor han ble alvorlig brannskadet.

Lasse hadde jobbet som brannmann i mindre enn én uke og ble sendt til en brann i et oljedepot i Gøteborg havn. Brannbilen han kom med kjørte feil og de kom rett i en gassky fra en lekkasje. Bilen stanset av gassen som ble dratt inn i bilmotoren og da føreren forsøkte å starte bilen igjen eksploderte den. Det ble dannet en brennende gassky med Lasse Gustavsson, hans kamerat og en brannbil i sentrum. De greide å komme seg ut av ildstormen med livet i behold, men fikk alvorlige brannskader. Han lå bevisstløs i to måneder innen han gradvis kom tilbake til livet. Det som fulgte var en lang og anstrengende prosess og mange ganger lurte han på om han kunne klare det.

Lasse er fremdeles i brannforsvaret, men han driver i tillegg sin egen bedrift hvor han konsentrerer seg om å holde foredrag og fortelle hva han har opplevd. Han snakker om å våge, viljen til liv og hva livskvalitet er. Lasse Gustavson er en varm person som utstråler ro og harmoni. Han holder et meget tankevekkende foredrag, som ikke lar noen være uberørt. Foredraget får en til å stanse opp, tenke etter og ta vare på livet her og nå.

Noe som vi burde gjøre litt oftere.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap